<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Har du hørt om denne frække julekalender?

Mange tror fejlagtigt, at en julekalendre kun er for børn. Det kan være, du er en af de forældre, der halser rundt efter 24 individuelle pakker til dit barn, eller måske er du en, der giver dit barn en lækker chokoladekalender. Julekalendere til børn spreder rigtig meget glæde i hjemmene, men i år kan de voksne også få noget at glæde sig til. Den her erotiske julekalender kan give de voksne barndommens nervøsitet og glæde over julen tilbage og få det til at krible i fingrene efter, hvad der mon er i næste dags pakke.

Hvordan fungerer en erotisk julekalender?

En erotisk julekalender er ikke så meget anderledes, end de julekalendere du kender. Hvis du køber en erotisk julekalender, så får du nemlig 24 erotiske gaver. Julekalenderen kommer i en diskret og elegant indpakning. Hvis du er lidt nervøs for, hvordan du skal gribe 24 stykker sexlegetøj an, så behøver du ikke være bekymret. Den erotiske kalender kommer nemlig med et vejledningshæfte, så dig og din partner kan få inspiration og hjælp, hvis I er i tvivl.

Hvorfor købe en erotisk julekalender?

Mange par oplever, at det kan være svært at finde plads til sex og erotik i hverdagen, og det er før man tænker på julen. Når man lægger julestress, forventninger til julen og gaveindkøb oveni, så får mange par skubbet sexlivet helt ud i periferien af livet. Det er paradoksalt, fordi rigtig mange par også føler, at de i løbet at julen og julemånederne, burde være tæt på hinanden. Mange har forventninger om nærvær, kys i juletræets skær, hygge ved køkkenbordet og putning med varme drikke foran fjernsynet.

Desværre bliver mange par skuffede over manglende nærvær fra deres partner i julen, og her kan den erotiske julekalender hjælpe jer. Her sættes der system på nærvær og sex, så I er nødt til at prioritere tid til hinanden hver dag.

Hvordan hjælper sex jer som par?

Mere og bedre sex er vigtige for næsten alle par, men ikke så mange er villige til at investere i deres sexliv. En investering i sexlegetøj er en invitation til sjovere og mere sex, men også en mulighed for at diskutere jeres sexliv, og kommunikation er et fundament for bedre sex.

De fleste par vil komme tættere på hinanden, hvis de får skabt et tilfredsstillende sexliv. En erotisk julekalender vil introducere meget nyt sexlegetøj til jeres sexliv, så I kan finde ud af, hvad I tænder på.

Følg
Jyllands-Posten