<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Københavns nye keramik café

Er du på udkig efter en aktivitet at lave i hovedstaden? Det kan være en enkel weekend aktivitet, noget til at varierer hverdagen med eller til at gøre en grå regnvejrsdag sjovere. Det kan godt være svært at finde på aktiviteter og du har måske allerede været på udkig efter noget, men uden held fundet det helt rigtige.

Jeg er stødt på en helt ny aktivitet, som er placeret på Østerbro i København, og som både kan byde på weekend hygge, et break fra den travle hverdag og som læ for den grå regnvejrsdag. Jeg er nemlig stødt på en ny og hyggelig keramik cafe.

Keramik café med plads til alle

Den nye keramik café jeg er stødt på, går under navnet ‘The Fiddlery’ og ligger centralt på Østerbro på Ryesgade. Her kan man selv tage forbi og kaste sig over den lille aktivitet eller i selskab med sine venner eller et familiemedlem.

Der er i hvert fald plads til alle hos The Fiddlery, og det skaber bestemt en hyggelig og tryg atmosfære. Med plads til alle menes både i alder og færdigheder - og særligt sidstnævnte, er rart for en nybegynder som mig.

Kreativiteten får lov til let at flyde og med selskab fra alle former for færdigheder, bliver man hurtigt inspireret af naboens værker. Man kan helt selv bestemme om man vil male på alt fra kopper, til skåle og vaser, og hvilke farver og mønstre man ønsker at kaste sig ud i. Mulighederne er mange, og man må sige at det kun er fantasien som sætter grænser.

Tag på keramik café som drop-in eller med abonnement

Noget særligt smart ved The Fiddlery, og som jeg ikke synes at have stødt på før ved nogen anden keramik café, er deres mulighed for både drop-in og en abonnementsaftale.

Med drop-in kan du tage forbi og male på keramik når lysten og kreativitet byder sig, eller som en spontan aftale med veninden. Det er en særlig smart mulighed, for sådan nogle som mig, som ikke er øvet i kunsten og måske lige skal se dele hele an.

Hvis man derimod ønsker det som en mere fast hobby, så kan man med fordel benytte sig af deres abonnementsaftale. Her foregår det ligesom i fitnesscenteret, hvor du kan tage et smut forbi den hyggelige café når end du lyster. Udover den nemme tilgang, er der også mulighed for at tilmelde sig hold, hvor du lærer nye færdigheder og bliver endnu dygtigere til dit håndværk.

Meget mere end en keramik café

Men, noget helt ganske særligt må dog være, at The Fiddlery er meget mere end en keramik café. På min opdagelse fandt jeg, at de tilbyder et stort udbud af alle kreative aktiviteter med alt i mellem fra smykkefremstilling til broderi eller maling på lærred.

Så hvis maling på keramik på en café i København ikke lyder som noget for dig, så kan du altså nemt vælge at strikke på en café i stedet - eller måske male på lærred.

De tilbyder i hvert fald et hav af muligheder, så næste gang du sidder på en grå regnvejrsdag og keder dig eller ikke kan finde på hvad du og din søster skal lave når hun besøger dig, så kan jeg med fordel foreslå at tage et smut forbi Østerbro.

Følg
Jyllands-Posten