<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

3 forslag til, hvor du skal rejse hen i efterårsferien

Vi nærmer os snart efterårsferien, og det er nok ingen hemmelighed, at vi er mange, der trænger til at komme ud over Danmarks grænser. Det er ikke meget, vi har haft mulighed for at rejse det sidste halvandet år, så det er med at udnytte de få ferier og forlængede weekender, vi har, nu hvor vi igen har lov til at rejse ud. Men tiden er knap, og efterårsferien står for døren, så hvis du ikke er begyndt at planlægge den endnu, så er det måske på tide at tænke over det. Derfor vil vi gerne give dig tre gode forslag til, hvor rejsen kan gå hen i den kommende efterårsferie.

Warszawa, Polen

Hvis du er på udkig efter en alternativ storbyferie, så bør du overveje at skrive Warszawa i søgefeltet og finde flybilletter til den smukke hovedstad. Warszawa er Polens hovedstad, og den er fyldt med masser af historie, kultur og et udsøgt køkken. Hvis du rejser til Warszawa, kan vi næsten garantere, at det ikke er sidste gang, du besøger byen. For selvom byen emmer af gammel historie, så er den samtidig en pulserende og dynamisk metropol, som konstant er i forandring og udvikling. Efter nazisternes totalte ødelæggelse af byen, hvor omkring 85 % af byens huse blev tilintetgjort, blev det klassiske centrum genopført efter krigens afslutning. Dette bycentrum blev en del af UNESCO’s verdensarvsliste i 1980, og det er blot én af de mange historiske steder, du kan se, hvis du rejser til Warszawa. Det er helt klart en by, du skal opleve mindst én gang i dit liv.

Mykonos, Grækenland

Hvis du ønsker at rejse til en lidt varmere destination, kan du overveje at vende snuden mod Grækenland. Der er stadig lunt med temperaturer på omkring 17-22 grader og skyfri himmel i oktober måned, så det er et oplagt rejsemål for dig, der gerne vil ned i varmen. Især byen Mykonos på øen Mykonos er værd at besøge, da den forener den traditionelle græske kultur med et eksklusivt natteliv i jetset stil. Du finder både designerbutikker, dyre hoteller og gourmetrestauranter i samme gadestrøg som små græske kirker og slidte huse med de klassiske blå skodder. Samtidig har Mykonos en fantastisk strand, så du kommer ikke til at mangle noget som helst, hvis du vælger at bruge efterårsferien der.

Barcelona, Spanien

Hvis du endnu ikke har besøgt Barcelona, så bliver du nødt til at udnytte muligheden nu. Barcelona er en by, du ikke kan undvære at have oplevet i løbet af dit liv. Byen tilbyder en kæmpemæssig bred vifte af smuk arkitektur, mindeværdige attraktioner, museer og restauranter i verdensklasse. Barcelona er måske også en af Europas smukkeste og mest populære byer med sin kombination af strand, byliv, ikoniske bygninger og gastronomi på højt niveau. Besøg blandt andet Ramblaen, madmarkedet La Boqueria, det gotiske kvarter, fodboldstadionet Camp Nou og Antoni Gaudis mesterværker såsom Sagrada Família kirken, Park Güell og Casa Batlló. Barcelona har faktisk alt, hvad hjertet begærer, og derfor er byen det perfekte rejsemål.

Følg
Jyllands-Posten