<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Lej et vildmarksbad og lav dit eget udendørs spa

Afslapning, nydelse og hygge. Det er hvad du oplever, når du sætter dig et par timer i et vildmarksbad med varmt og beroligende vand. Pulsen falder og du vil kunne mærke en dyb ro strømme gennem hele din krop.

Selvom sommeren er ved at gå på hæld, så kan du stadig nå at nyde de beroligende stunder, som et vildmarksbad kan give dig. Det er måske endda endnu mere beroligende og dejligt at sidde i vandet, når der ikke er så varmt udenfor.

Hos Cold Hawaii Vildmarksbad har du mulighed for at leje et vildmarksbad, så du kan lave dit eget udendørs spa.

Udlejning af vildmarksbad i en kortere eller længere periode

Lej et vildmarksbad i en kortere eller længere periode hos Cold Hawaii Vildmarksbad i Silkeborg.

Med et vildmarksbad har du mulighed for at sætte dit eget udendørs spa op. Det kan være, at du skal holde et arrangement: en fødselsdag, en polterabend eller lignende. Det kan også være, at du skal i sommerhus og gerne vil spice oplevelsen op med et udendørs spa i en lidt længere periode.

Uanset om du ønsker at leje et vildmarksbad i en kort eller en længere periode, så vil du få en lille bid af spa i dine egne omgivelser.

Den ultimative wellness-oplevelse i vante omgivelser

Det er en grund til, at vildmarksbadet er et populært afslapningsmiddel for mange landet over. Det varme vand varmer musklerne op og får dem til at slappe af. Det giver dig den ultimative wellness-følelse.

Forestil dig, at du sidder i et vildmarksbad med udsigt over havet. Temperaturen er lige omkring 15 ℃, men vandet er varmt og varmer hele din krop og muskler op. Du sidder med dine venner, har en kold øl i hånden, og du føler at tiden er gået i stå.

Det er den ultimative wellnes-følelse!

Udlejningsstationer i alle større byer

Uanset hvor i landet, du befinder dig, så ligger der en udlejningsstation i nærheden af dig.

Vildmarksbadet kan derfor fragtes til lige præcis den lokation, som du ønsker. Det kan være til din have, dit lejet sommerhus eller til en helt tredje lokation. Det eneste du skal gøre, er at booke din tid i kalenderen på hjemmesiden, og så bliver resten klaret for dig.

Når du booker skal du bare vælge de datoer, du gerne vil leje dit vildmarksbad og så sørger Cold Hawaii Vildmarksbad for at fragte badet til dig, sætte det op og giver dig ligeledes instrukser i, hvordan det skal bruges.

Følg
Jyllands-Posten