<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Det sociale Intranet

Hvad er essensen af et socialt intranet? Vores tolkning er meget enkel. Man tager de sociale features som alle kender og instinktivt ved hvordan man bruger, og parrer dem med de kendte funktioner fra et traditionelt intranet.

Hvorfor? Fordi B2C softwares har historisk set altid været langt foran B2B softwares hvad angår teknologi og brugervenlighed med fokus på individet. En afledt effekt heraf er således at privatpersoner er blevet forvænt i takt med udbredelsen af blandt andet sociale medier. For at kunne have indflydelse på sine medarbejderes adfærd, er det derfor helt centralt at kunne nå ud til dem via nogle værktøjer, de gider at bruge som eksempelvis Ziik, som er et intranet for medarbejdere.

Like, Kommentarer og Chat

Det er alle bekendte begreber for de fleste! Uanset om man er for eller imod sociale medier virker det derfor trygt. Vi har fra mere end 500 kvalitative dialoger med målgruppen for intranets lært meget om brugernes adfærd, ønsker samt forbehold. Ofte bliver medier som Facebook og WhatsApp brugt professionelt - simpelthen i mangel på bedre alternativer. Ud over, at det er i strid med GDPR, har vi lært at størstedelen faktisk finder det grænseoverskridende at skulle være ‘venner’ med sin chef eller kollegaer for at blive ‘husket’ til den kommende sommerfest.

Vores valg med at skabe det sociale Intranet er således lavet med engagement og medarbejderrejsen for øje. Vi har taget alt det der virker fra sociale medier og integreret det i en professionel løsning. Ved at inkludere features som chat og grupper skabes der et naturligt incitament for den enkelte bruger. På toppen har vi en rettighedsstyring der minimerer støj og sikrer relevans for alle, så når der eksempelvis kommer en ny process er denne også tilgængelig for medarbejderen på kontoret, i restauranten eller på byggepladsen. Det gør informationer langt lettere tilgængelige for medarbejdere, og gør at tvivl bliver fjernet fra enhver medarbejder, da oplysningerne er langt nemmere at finde.

Hvis man skal give informationer videre til mange personer på én gang, så kan det ofte være et problem rent faktisk at ramme alle, som kan have gavn af informationen. Det er også et problem at bruge en fysisk bog såsom en håndbog for medarbejdere, da der oftest ikke er nogle der bruger denne bog. Her bliver et funktionelt intranet for medarbejdere oftest langt mere brugt af medarbejderne, da det er nemt tilgængeligt og hurtigt at lave opslag på.

Følg
Jyllands-Posten