<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

En nem og hurtig vej til bedre hørelse

Det elektroniske høreapparat har eksisteret siden slutning af 1800-tallet. Fra den store øretrompet til den lille enhed bag øret, så har videnskaben længe forsøgt at gøre det nemmere for dem med dårlig hørelse at genvinde den. I dag kan processen fra du opdager et høretab, til du står med et høreapparat i hånden fuldføres hurtigere end nogensinde før. Det kan sågar gøres online.

Opdag dit høretab

Det første skridt er at forholde dig til, om du oplever et høretab eller ej. Det kan naturligvis være svært, både fordi det er en hård ting at skulle indrømme, men også fordi du jo ikke kan vide, hvor meget det er meningen, du skal kunne høre. Der er heldigvis hjælp at hente, og det er helt uden, at du skal forlade dit hjem. Firmaet HEIMDALL’S er et hørecenter, der vil gøre det både hurtigere og nemmere for danskerne at få høreapparater. En af måderne de vil opnå dette er ved at digitalisere så meget af processen som overhovedet muligt. Det betyder også, at de har en online høretest, du kan tage for at opdage et muligt høretab. Testen tager kun 5 minutter, og det eneste udstyr du skal bruge, er rolige omgivelser og nogle høretelefoner.

Den videre proces

Hvis du er nået frem til, at du tror, du oplever et høretab, så skal du ikke vente i flere måneder på at få din hørelse forbedret. Her kan HEIMDALL’S online løsning heldigvis komme dig til gode. Du skal booke en officiel høreprøve, men efter den er overstået, kan resten af dit forløb alt sammen foregå online. Så skal du ikke bruge ugevis på at vente på ledige tider ved et travlt hørecenter, ej heller skal du bruge kostbar tid på at transportere dig selv frem og tilbage og trille tommelfingre i et venteværelse. Det betyder også, at al hjælp du måtte få brug for, kan fås når det passer dig. Om du så er på arbejde, derhjemme eller nede og handle i supermarkedet. Eksperterne hos HEIMDALL’S er altid klar til at hjælpe dig med tilretning, service samt hjælp til vedligeholdelse, og medmindre du ønsker at møde op på én af deres klinikker, så kan det hele foregå online.

Dit perfekte høreapparat

Når først du er i gang er næste skridt at finde det høreapparat, der passer til netop dine behov. Der er nemlig rigtig mange forskellige afskygninger af høreapparater, og selv den mindste detalje kan gøre en kæmpe forskel for kvaliteten af din hørelse. HEIMDALL’S er derfor også en uvildig høreklinik. Det betyder, at du har frit valg mellem fem forskellige brands på tværs af tre forskellige priskategorier. Samarbejdet med brandsene foregår ligeledes på frie markedsvilkår. Det vil sige, at du ikke skal være bekymret for, at salget af én producent fremmes fremfor en anden på bekostning af dine hørekvalitet. HEIMDALL’S tror på, at hørekvalitet er lig med livskvalitet. Derfor er det vigtigt, at du får den hjælp, du fortjener, uden spildtid og forvirrende informationer. Du kan starte din rejse til bedre hørelse allerede i dag.

Følg
Jyllands-Posten