<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Skab et indbydende badeværelse

Har du ikke gjort dig mange tanker omkring indretningen af dit badeværelse? Det er nemlig ofte et rum, som kan have en tendens til at blive overset i indretningen. Der er god grund til at skabe et rum, hvor du føler dig godt tilpas. Med få elementer kan du hurtigt skabe et indbydende rum. Herunder giver vi dig nogle bud på interiør, som kan friske dit badeværelse op.

· Lækre tekstiler – dette gælder både håndklæder, badeforhæng, bademåtte og alverdens andre ting, som gør hele badefornøjelsen meget bedre.

· Planter – overvej om det skal være nogle planter, som kan holde til mørke og fugt. Invester eventuelt i nogle kunstige planter og tørrede blomster, som kan holde lang tid.

· Levende lys og duftpinde. Dette hører ikke kun til på diverse spa- og wellnesshoteller. Du kan med fordel skrue væsentlig op for velværet på dit eget badeværelse.

Med få elementer er det altså muligt at skabe et hyggeligt og indbydende badeværelse. Dette er uanset om du har et lille badeværelse eller et stort.

Uundværlige musthaves til badeværelset

Der er nogle ting som nærmest er et musthave til badeværelset. Dette gælder fx en badevægt, som er fast inventar på de fleste badeværelser. I dag kan en badevægt meget mere end blot vise kiloene – flere kan både måle BMI, fedtprocent, muskelmasse samt meget mere. Disse funktioner i en badevægt kan være meget brugbare hvis du fx bruger mange timer på træning, hvor det kan være en god idé at holde nøje med ens udvikling.

Nogle badevægte indeholder desuden også Bluetooth, så du kan overføre målingerne til din smartphone og altid have et overblik over disse uanset hvor du befinder dig henne.

Sørg for at have god opbevaring på badeværelset – dette kan fx være i form af hylder, skuffer og knager. Gem gerne toiletpapiret væk i et skab, så det ikke får al for meget fugt.

Følg
Jyllands-Posten