<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan får du en helt ny dagligstue

Er du træt af at kigge på de samme hvide vægge, og de samme gamle og kedelige møbler? Så kan det være at det er tid til at gøre noget ved det.

Det behøver ikke koste en bondegård at friske sin dagligstue op, og få den til at se helt ny og spændende ud. Det er heller ikke nødvendigt at flytte for at få den følelse, alt det kræver er nogle små ændringer og en smule kreativitet. Vil du gerne give din dagligstue nyt liv, og dig selv, en følelse af at have fået en helt ny stue, så kan du læse mere om hvordan du får en ny stue i denne artikel.

Skift møblerne ud

Det lyder umiddelbart dyrt at skulle skifte alle sine møbler ud, men hvis man går på jagt i de forskellige genbrugsbutikker, så kan man ofte være heldig at finde nogle rigtig fede møbler, til stort set ingen penge. Det er dog utroligt populært at gå på jagt i genbrugsbutikker, så det er med at være hurtig og konsistent i sin søgen efter møbler, da mange af dem ryger ud af butikken, lige så hurtigt som de kommer ind i den.

Mal dine vægge

Det kan også være noget så enkelt, som at male sine vægge. Man kan enten male alle væggene, eller nøjes med en enkelt, for at skabe nyt liv i rummet. Alternativt så kan man også male sit loft og på den måde give en illusion af, at rummet er større, eller mindre, alt efter farve, end det egentlig er. Der er mange muligheder når det kommer til at male, det handler bare om at tænke kreativt, og udtrykke sin egen stil.

Skift gulvtæpper

Hvis du har gulvtæpper i din stue, kan det også være en idé at skifte dem ud. Det i sig selv kan få rummet til at se helt nyt og spændende ud. Hvis du ikke har gulvtæpper i din stue, så kan du med fordel købe nogen. Det bedste er væg til væg tæpper da det giver et ensartet look i hele rummet, men man kan også nøjes med et mindre tæppe, der ligger under sofa- eller spisebordet. Det kommer helt an på hvad du ønsker.

Vi håber at denne artikel har været med til at inspirere dig, og give dig en idé om hvad du kan gøre for at få din dagligstue til at se ny ud, så du kan nyde den i de næste mange år.

Følg
Jyllands-Posten