<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

En spændende væg kan transformere boligen fuldstændig

Der er mange måder, hvorpå man kan ændre udseendet af sin bolig. Man kan lave en grundig boligrenovering, eller man kan bare tilføje en spændende og bemærkelsesværdig detalje. Her er der for eksempel tale om, at en spændende væg fuldstændigt kan transformere boligens udseende.

Her får du gode forslag på vægge, som du kan få i din bolig.

En smart og praktisk New Yorker væg

Du kan vælge at få en smart New Yorker væg i din bolig. Hvis du ikke er sikker på, om det passer ind i dit budget, så kan du benytte en New Yorker væg prisberegner.

Denne New Yorker væg kan benyttes forskellige steder i boligen, og den kan give din bolig et rigtig smart look. New Yorker væggen bevarer også det naturlige lysindfald i boligen, som en betonvæg ikke kan. Den kan altså ændre udseendet af boligen på flere måder.

Denne væg er oplagt at bruge, hvis du har en lille bolig, som skal piftes lidt op og se lidt større ud.

En flot stenvæg

Du kan også vælge at tilføje en flot stenvæg i din bolig. Denne stenvæg kan også sættes flere steder i din bolig. Det skal bare være et sted, som giver mening for din bolig.

En stenvæg kan give din bolig et mere rustikt look, som du måske ønsker at skabe derhjemme. Du kan hertil ændre et par andre ting ved boligen, så de også passer godt sammen med den nye stenvæg.

En naturlig mosvæg

Du kan også vælge at tilføje en mosvæg i boligen. Det er en fantastisk måde at få naturen ind i din bolig. En mosvæg kan gøre så meget mere end, hvad et par potteplanter i vindueskammen kan gøre.

Du kan finde mosvægge i forskellige designs og i forskellige størrelser. Du har altså mulighed for at finde en mosvæg, som passer lige til dine krav.

Følg
Jyllands-Posten