<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Ekstreme ydelser kræver sit udstyr

Vi higer efter at udfordre os selv. Om det er på banerne i det seneste computerspil, på fodboldbanerne, i fiskeklubben eller ude i skoven, ja, så finder vi konstant på nye måder at udfordre os selv på.

Heldigvis. For konkurrence er dybest set det instinkt, der har drevet os frem. Dét, som har ligget bag vores udvikling og opfindsomhed. Nogle gange har udfordringerne været blodigt alvor, andre gange har de kunnet afgøres betydeligt mere fredeligt. Heldigvis kan vi bruge dette instinkt, denne drivkraft, til en masse nyttige ting.

Nyttige for os selv, nyttige for de mennesker, vi holder af, nyttige for verden. Faktisk er der flere og flere, der kaster sig over ekstreme udfordringer i disse år. Det kan være at løbe et maratonløb, gennemføre en ironman, bestige K2 eller løbe fra Skagen til Gedser. Gigantiske udfordringer, hvis man starter fra bunden. Men et stort skridt på vejen kan være det rette udstyr. Der er CAMPZ et rigtigt godt bud. Her finder du råd, tips og vejledninger samt et stort udvalg af udrustning.

Gab ikke over for meget. Så er det meste muligt

Du skal måske ikke starte med at beslutte dig for, at du i næste uge vil cykle fra København til Aarhus, hvis du ikke har siddet på en cykel i flere år, eller løbe samme distance, hvis du ikke har løbet så meget som 100 meter i flere år. Start med god udrustning og forberedelse. Sigter du mod en ironman, jamen, så se på, hvordan andre har trænet, hvad andre har gjort for at lykkes.

Du kan endda nok komme i kontakt med andre, der har prøvet det og eventuelt gå med i en klub, hvor du kan træne under kyndig vejledning. Sørg også for at anskaffe dig den rette udrustning fra CAMPZ, som er et rigtigt godt bud. Husk nu, at når du starter ud, så start også lidt forsigtigt med udrustningen. Du vil helt sikkert blive klogere på udfordringen, udstyret og dig selv undervejs og dermed efterhånden få andre ønsker til din udrustning. Så ville det være ærgerligt at have satset en masse i den forkerte udrustning.

Måske du mere er til noget for hele familien

De her store udfordringer er jo alle sammen gode, men de ville nok ikke ligefrem bringe enhver familie tættere sammen. Heldigvis er der masser af aktiviteter, som familier kan udføre sammen, eventuelt som en aktiv ferie. Det kan være en god vandretur, forskellige måder at nyde havet eller nogle af vores mange søer eller åer, som omgiver os. Inspiration kan du få mange steder fra.

Her kunne I for eksempel sætte jer som familie og kigge på CAMPZ, hvor I ikke bare kan se på de vejledninger, som vi har på vores side, men også prøve at se lidt på udrustningen til de forskellige aktiviteter. Det kan være det, som får jer til at sige, at det her ser sjovt eller spændende ud. På siden er der ikke bare udrustning, der er målrettet voksne, men også specifikt udstyr til børn, så de også kan deltage. Uanset hvad I beslutter her for, så held og lykke.

Følg
Jyllands-Posten