<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Derfor er flexleasing populært som aldrig før

Mange ting er Danmark notorisk kendt for. Og en af de mere ærgerlige, er priserne og afgifterne på vores biler. Sammenlignet med vores tyske naboer, kan luksusbiler herhjemme for mange synes langt ude for rækkevidde - for det kræver en vis økonomi, hvis man vil lege med bag rattet på de helt dyre biler.

Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Med flexleasing er nøglerne til de eksklusive modeller fra Porsche, Audi og BMW nemlig ikke længere et helt liv på arbejdsmarkedet væk, og hos Flexto er det muligt at indgå rentable leasingaftaler på biler i luksusklasse, uden at man skal ned og skrabe kistebunden.

Flexleasing er din vej til drømmebilen

Med flexleasing kan man lease en af markedets eksklusive luksusbiler med en langt mindre kapitalbinding, end hvis man køber samme bil på normal vis. Dette skyldes, at man ved flexleasing leaser bilen uden den tårnhøje registreringsafgift.

Ved traditionelle bilkøb betales hele registreringsafgiften ved indregistrering, hvorimod afgiften ved leasing i stedet spredes ud over den ønskede leasingperiode. Det betyder altså, at når man eksempelvist flexleaser en Porsche, så er udbetalingsbeløbet betydeligt lavere, samtidig med at den månedlige ydelse bliver mindre end ved traditionel leasing.

Generelt er der mange fordele ved flexleasing, særligt når det drejer sig om leasing af luksusbiler til privat og erhverv. I leasingperioden er det leasingselskabet, der holder ejendomsretten, og når kontrakten udløber, er det som udgangspunkt selskabet, der står for at sælge bilen videre. Dette kan naturligvis være til brugeren eller én, brugeren henviser til.

En væsentlig ting at være opmærksom på ved flexleasing er dog, at det er brugeren, der efter aftalens udløb indestår for bilens restværdi. Derfor er det vigtigt, at denne er vurderet realistisk ved aftalens indgåelse, så man som kunde undgår finansielle risici.

Flexto fornyer din køreglæde

Luksusbiler er ikke kun forbundet med status og eksklusivitet. Det er også forbundet med en lang række uovertrufne kvaliteter, som man ellers ikke oplever bag rattet på de mere almindelige personbiler.

For med biler i højere prisklasser, er der kælet for detaljerne. Det gælder både det udvendige design, såvel som det lækre interiør, hvor komfort, fleksibilitet og brugervenlighed er i højsædet.

Og så er der naturligvis hele drivkraften; nemlig bilens motor. Når man først bevæger sig op i rækkerne af luksusbiler på markedet, bliver køreegenskaber, accelerationsevne og motorkapacitet lig med en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Med flexleasing af luksusbiler får du således alt det, du drømmer om og mere til, til favorable priser. Er du interesseret i at flexlease din drømmebil, så kontakt din nærmeste Flexto-afdeling og hør mere om dine muligheder for leasing til privat eller erhverv.

Følg
Jyllands-Posten