<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Apple: Ny iPhone 13 lander snart

I flere måneder har der gået rygter i tech-kredse om, at tech-giganten Apple skulle være på vej med en ny serie. Denne formodning er nu bekræftet af producenten, der kunne fortælle, at man har den nye iPhone 13 på trapperne. På et større presseevent kunne man løfte sløret for den nye model og de forskellige varationer (Mini, Max og Pro), der følger med, ligesom at gennemgik de mest væsentlige forbedringer og den nye teknologi i det eneste skud på stammen i den populære smartphone-familie.

Der gik ikke længe fra nyheden om iPhone 13 til, at forhandlere herhjemme var klar med muligheden for at forudbestille den for at være blandt de første, der får fingrene i den eftertragtede telefon. Du kan derfor læse mere om priser, vilkår og levering på forhandlernes hjemmeside. Ønsker du at blive klogere på iPhone 13, har vi i denne artikel samlet den mest væsentlige information.

Hvad bliver prisen på iPhone 13?

En af de ting, der nok betyder meget for rigtig mange Apple-kunder, når en ny model er på trapperne, er selvfølgelig prisen. Det kan være en dyr fornøjelse at skifte smartphone, hver gang der kommer en ny serie, men der kan også være betragtelig prisforskelle de enkelte variationer i mellem - Mini, Max og Pro. Der er derfor altid spænding omkring, hvilke variationer Apple vælger at introducere og i hvilke prisklasser, de ligger.

I år blev det ikke til de helt store overraskelser eller nyheder, når snakken falder på priserne eller udgaverne af iPhone 13. Man har nemlig valgt at videreføre variationerne fra iPhone 12 med Mini, Max og Pro. Priserne vil altså minde om dem, vi så ved den sidste lancering, ligesom du kan forvente nogenlunde samme forskelle i funktionalitet, performance og specifikationer - dog selvfølgelig alt sammen i en opdateret iPhone 13-version. Du kan læse mere om priserne hos de enkelte forhandlere.

Rundhåndet med forbedringer og features i iPhone 13

Der er ingen tvivl om, at iPhone 13 er en markant opgradering fra de tidligere modeller. Til presseeventet løftede Apple sløret for en lang række forbedringer, men også helt nye features på tværs af variationerne. Blandt de vigtigste nyheder kan blandt andet fremhæves følgende:

● Forbedret skærmkvalitet - et display, der er op til 28 % skarpere end den tidligere udgave

● Bedre batteri, hvor du kan forvente op til 2,5 timer mere levetid end før

● Kraftigere GPU og CPU - helt op til 30-50 % bedre end konkurrenterne

● Kamera, der med ny ISP-teknologi kan tage bedre billeder og fylder 20 % mindre

● Større fokus på sikkerhed og privatliv med fx Mail Privacy Prevention.

Overvejer du at købe iPhone 13? Muligt at forudbestille

Eksperter og analytikere har op til lanceringen af iPhone 13 gennemgået prognoser for det forventede salg, og konklusionen er klar: iPhone 13 kommer efter alt at dømme til at sælge markant bedre end forgængeren. Det kan tilskrives både pandemien, vores ændrede, digitale indkøbsvaner og økonomien i det hele taget.

Det er da også allerede nu muligt at forudbestille iPhone 13, hvis du overvejer at købe den til dig selv eller en, du holder af. Vilkårene og den forventede leveringstid kan du læse mere om hos de enkelte forhandlere, hvor du også kan blive klogere på de nærmere specifikationer og produktdata.

Følg
Jyllands-Posten