<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

En usynlig bøjle giver dig et bedre smil

Er du på udkig efter en diskret måde at rette dine tænder? Selvom mange ønsker at få det perfekte smil, kan det virke klodset og ubehageligt at bruge de klassiske togskinner af metal. Firmaet Uniquealign tilbyder nu gennemsigtige bøjler af plastik, så du kan opnå det perfekte smil.

Diskret løsning

Behandlingen er udformet således, at diskretion er prioriteret. Den gennemsigtige bøjle gør det muligt at vise dit smil frem mens behandlingen står på. I modsætning til togskinner kan du midlertidigt fjerne bøjlen, så du kan spise og drikke uhindret. Hvis du skal til møde eller jobsamtale, kan du tage bøjlen ud, så det bliver nemmere at tale og formulere sig. Det er dog vigtigt, at du trods alt beholder bøjlen på det meste af tiden, så dit perfekte smil kan realiseres.

Behandlingen er skræddersyet dine behov

Hos Uniquealign tilbydes der behandling der er tilrettelagt dine ønsker og behov. Uanset om du søger små kosmetiske ændringer eller større indgreb såsom ved bid, er der hjælp at hente. Går du og overvejer tandbehandling med usynlig plastikbøjle kan du melde dig til en gratis og uforpligtende forundersøgelse, der kan hjælpe til at afklare niveauet af de ændringer, du kan forvente af behandlingen. Her får du også en gennemgang af forløbet og udgifter.

Et team af specialister

Ved Uniquealign tandbehandling er du i trygge hænder. Behandlingerne foretages af specialister med over 15 års erfaring inden for retning af tænder. Ved hjælp af den gratis forundersøgelse kan du få en åben dialog med specialisterne om netop dine behov. Vores tænder er ofte et sensitivt emne, og for mange er det vigtigt at de kan stole på de indgreb der bliver foretaget. Hos Uniquealign bliver der taget hensyn til de bekymringer og usikkerheder, man måtte have.

En vej til selvtillid

Usikkerhed kan man have nok af, når det gælder ens tænder. Mange voksne har ikke haft bøjle da de var yngre, og det kan være en årsag til manglende selvtillid. Smilet er noget af det første vi ser når vi møder andre mennesker. Samtidig er der mange voksne, der ikke bryder sig om at skulle bruge togskinner. Da Uniquealigns gennemsigtige plastikbøjle er mindre iøjnefaldende, kan den være med til at mindske modviljen mod at bruge togskinner som voksen. På den måde kan du få rettet op på de kosmetiske problemer, der kan have ført til usikkerheder. Når du får lyst til at vise dit smil frem, vil andre kunne mærke det på din udstråling. Ved at tage valget om at rette dine tænder i dag, kan du nyde godt af forbedret selvtillid i morgen.

God fornøjelse!

Følg
Jyllands-Posten