<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Slap af og forkæl dig selv i sommerferien

Sommeren er endelig kommet, og måske knokler dig stadig løs på arbejdet, selvom du nok allermest har lyst til at komme ud i det gode vejr og nyde ren afslapning og selvforkælelse. Forhåbentlig har du allerede planlagt ferie, der venter lige rundt om hjørnet. Det er den perfekte mulighed for at slappe godt og grundigt af og lade op igen.

Forkæl dig selv med lækker kaffe

Der er intet bedre end at stå op om morgenen og nyde en god kop kaffe, uden man skal stresse ud ad døren for at nå på arbejde. Hvis du, som så mange andre, elsker kaffe, hvorfor så ikke forkæle dig selv lidt ekstra med muligheden for god kaffe hver eneste dag i din ferie? Kaffe er for mange opskriften på afslapning, og så kan den nydes både morgen, middag og aften - ja selv på terrassen i det gode vejr.

Invester i en Siemens espressomaskine

For at brygge en god kop kaffe, skal du selvfølgelig have det rette udstyr. Med en Siemens espressomaskine kan du brygge en super lækker kop kaffe lige præcis, når du ønsker det. På denne måde behøver du ikke længere at nøjes med pulverkaffe eller vente på, at din kaffemaskine brygger kaffen. Din Siemens espressomaskine brygger nemlig kaffen med det samme. Ikke nok med det, så kan du med mange af Siemens espressomaskiner brygge hele to kopper på samme tid.

Alle Siemens espressomaskiner har ligeledes en bønnebeholder med aromabevarende låg, hvilket vil sige, at de kaffebønner, du fylder i din maskine, ikke mister aroma og smag ved at ligge i maskinen.

Siemens EQ.9 plus-serie har yderligere fokus på den aromatiske oplevelse, kaffen giver. Derfor har denne serie et sensoFlow-system, der er med til at sikre en ideel bryggetemperatur for dermed at give den bedst mulige aroma

Ikke nok med at de kan brygge en fantastisk kop kaffe, så er alle Siemens espressomaskiner stilrene, yderst funktionelle, brugervenlige og ikke mindst af super høj kvalitet. Så skal du forkæle dig selv - ikke blot med god kaffe men ligeledes med lækkert udstyr til køkkenet - så er det helt sikkert med Siemens espressomaskine, du skal kigge efter.

Selvforkælelse med nyt og lækkert tøj

Elsker du at shoppe eller trænger du måske bare til nyt tøj, så er det den helt perfekte måde at forkæle sig selv lidt ekstra på i sommerferien. Det kan indimellem føles helt forfriskede at få lidt nyt og lækkert tøj ind i klædeskabet, så man ikke føler, man altid går klædt i det samme. Du kan selvfølgelig altid tage veninderne i hånden og gøre shoppeturen til en hyggelig dag i fællesskab. På denne måde kan du også få al den hjælp, du har brug for, til at finde det perfekte outfit til sommeren eller lige netop de par bukser, du manglede i klædeskabet.

Shop tøj fra Zhenzi

Har du brug for nyt sommertøj, så du kan blive klædt godt på til varmen og stadig have det rart og behageligt, så kan det være, at lækkert Zhenzi tøj er lige noget for dig. Zhenzi laver trendy og moderigtigt tøj i plussizestørrelser. Tøjet har en fantastisk pasform og sidder nemlig hverken for stramt eller for løst. Derudover er Zhenzis tøj lige noget for dig, hvis du ønsker at shoppe tøj i fine farver og med smarte mønstre.

Zhenzi har alt fra smukke kjoler, til smarte jeans og fine bluser, der både kan bruges til hverdag og fest. Ikke nok med det, så fås tøjet til super fornuftige priser, som de fleste kan være med på.

Nyt tøj fra Zhenzi eller muligheden for at kunne brygge en lækker kop kaffe lige når du lyster, er altså gode muligheder for at forkæle sig selv lidt ekstra i løbet af ferien, så du virkelig kan lade op til at komme tilbage til lange arbejdsdage og gode kollegaer igen.

Følg
Jyllands-Posten