<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Gør det på din måde: vælg accessories, der reflekterer din personlighed

Idiosynkrasier er de ting, folk gør, der er specifikke eller særlige for dem som enkeltpersoner. Derfor er det, at vælge accessories - og tøj generelt - der pryder din æstetik og passer til din personlighed, med til at indikere overfor omverdenen, hvem du er, og hvad din signaturstil er.

Vælg accessories, der passer til din livsstil

At vælge accessories, der passer til din livsstil, er også med til at vise, hvilken livsstil du har. Inde hos profil art, finder du for eksempel et livsstilsunivers med mærkevarer inden for både mode, accessories, sko og interiør, hvorfor dette er et oplagt sted at gå på opdagelse i, hvilke accessories, der passer til netop din livsstil. Men hvad betyder det egentlig at vælge accessories og items, der reflekterer ens livsstil og personlighed?

En af de mest simple faktorer, der kan være med til at bestemme, hvilken type af for eksempel smykker, der passer til dig, er den type af aktivitet, der fylder mest i din hverdag. Bruger du konstant dine hænder til fysiske aktiviteter, hvad end det er arbejds- eller fritidsrelateret, så er øreringe, hårbånd, tørklæder noget af det, du kan gå efter. Ringe er i hvert fald ikke det optimale valg, da disse er mere egnet til personer, der sidder med administrativt og/eller ledelsesmæssigt arbejde eller generelt erhverv, hvor du interagere med mennesket, men ikke udøver fysisk arbejde. Uanset hvad, så er din livsstil god at have for øje, når du skal vælge accessories, der reflekterer din personlighed.

Smykker som udtryk for din personlighed

Når du har fundet ud af, hvilke accessories, der passer bedst til din livsstil, er næste opgave at finde ud af, hvilke smykker, der passer bedst til din æstetiske persona. Det kanl være, at du gerne vil udstråle en sofistikeret afslappethed eller elegance gennem boheme-stilen. Her findes der for eksempel et hav af enkle og æstetisk flotte smykker fra den danske virksomhed Maanesten, hvis kollektioner alle stammer fra forskellige inspirationskilder. Læs mere her og udforsk deres sortiment, hvis det lyder som et univers, du gerne vil gå på opdagelse i.Uanset, hvilket look, du føler reflekterer din personlighed, så husk, at dette ikke er en statisk beslutning. Den persona, du skaber via dit valg af accessories etableres over tid, så der er altid frihed til at eksperimenter med dit udtryk - også mens du er ved at etablere det. Det handler om, at du skal gøre det på din måde.

Følg
Jyllands-Posten