<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Skou Gruppen siger fra: Ikke alle vil være med til prisstigninger inden for byggebranchen

Det skal kunne lade sig gøre at bygge i Danmark, og det er vigtigt, at der ikke sættes en stopper for byggeri, der gør noget godt for vores samfund. Mange bygninger i Danmark huser vigtige fremskridt i forhold til vores land, f.eks. når det kommer til uddannelsescentre. I løbet af det sidste stykke tid, er der dog kommet nogle foruroligende varsler fra leverandører til byggefirmaerne omkring prisstigninger. Det betyder naturligt, at det kan blive dyrere at bygge i Danmark. Det er ikke alle, der vil være med til dette.

Hvem er Skou Gruppen?

Det er Martin Skou Heidemann, der står bag entreprenørfirmaet Skou Gruppen, som har været med til at give Danmark betydnings bygninger, der siger fra over for prisstigningerne. Skou Gruppen står blandt andet for at realisere et nyt uddannelsescenter til ikke mindre end 58.5 mio. kr., som man regner med, vil være færdigbygget i november 2022. Byggeriet skal give moderne og friske rammer for uddannelse og forskning i tilknytning til hospitalet.

Martin Skou Heidemann siger fra

Men det er ikke sikkert, at man kan holde de samme priser, hvis der kommer prisstigninger fra de leverandører, firmaet får deres varer fra. Indtil videre har det lykkedes Skou Gruppen at fastholde deres priser, men det er ikke sikkert, at det kan fortsætte, hvis leverandørerne hæver yderligere. Det kan resultere i, at entreprenørfirmaet enten må hæve deres tilbud eller gå på kompromis på budgettet på de byggesager, der allerede er i gang.

Martin Skou stiller op for Venstre

Heidemann stiller nu op for Venstre i Gladsaxe kommune, hvor man håber på at kunne gøre kommunen til et endnu bedre sted at bo, end det er i forvejen. Heidemann vil f.eks. gerne fokusere på, at der kommer flere grønne områder i Gladsaxe kommune, hvilket der er attraktivt for mange. Der er mange, der savner mere natur i deres kommuner, så det er fedt, at der er nogle politikere, der er enige. Læs mere her for at blive klogere på, hvad Heidemann vil gøre for Gladsaxe kommune.

Skou Gruppen sætter pris på advarsler

Det er altid noget, at der kommer advarsler, inden at priserne fra leverandørerne bliver hævet. Det betyder også, at man har tid til at indstille sig på forandringerne. Selv kan Heidemann dog ikke forstå, at det er nødvendigt at hæve priserne, da man i Danmark har haft godt gang i byggeriet under Corona-krisen i forhold til mange andre lande, hvor det har været lukket meget mere ned. Det bliver spændende at se, hvad det hele ender med.

Følg
Jyllands-Posten