<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Internettets mange funktioner

Internettet kan så mange ting i dag, at det faktisk er blevet forholdsvis uendeligt. Det, som du bruger internettet til, kan være en overraskelse for en anden person, som bruger internettet til andre formål. Har du tænkt over, hvad du ellers kan bruge internettet til?

Underholdning og information

Det, som nok er internettets mest brugte funktion, handler om underholdning og information. Her er en masse forskellige steder, hvor du kan se videoer og film, lytte til musik, læse bøger og meget andet. Du kan læse en spændende krimi-roman eller se en dokumentarfilm om et emne, der interesserer dig. Hele verdens viden og fantasi er kun et klik væk, og det gør internettet til det sted, som aldrig bliver kedeligt. Man kan blive overrasket over den information, der egentlig gemmer sig online.

Fortjeneste

Internettet handler også rigtig meget om penge. Der er selvfølgelig mulighed for en masse online shopping, men også måder hvorpå man selv som almindeligt menneske kan tjene penge. Der er for eksempel mennesker, der sælger deres egne ting online, der er nogle, der blogger, nogle, der investerer i Bitcoin, og nogle, der streamer. Der så mange forskellige måder, hvorpå man kan tjene penge online. Dog handler det ofte om, hvor mange mennesker der ser det indhold, du lægger ud, så det kan tage meget lang tid at opbygge sit brand til det punkt, hvor det giver en fornuftig og stabil indtægt.

Kommunikation

Sidst, men langt fra mindst, handler internettet også rigtig meget om kommunikation. Det handler om kommunikation, når vi læser nyheder, når vi skriver med vores venner, og når vi er på de sociale medier. Kommunikation er blevet meget mere tilgængeligt, og verden er blevet lidt mindre som resultat, fordi vi nemt kan komme i kontakt med mennesker på den modsatte side af kloden. Internettet har nærmest fået sin egen kultur, som er blevet skabt af kommunikationen imellem så mange forskellige kulturer. Det gør det også nemmere at holde kontakt, når man bor langt væk fra en person, man holder af, eller hvis man har for travlt til at ses regelmæssigt.

Det magiske internet

Bruger du internettet på samme måde, som dem omkring dig? Der er næsten ingen, der kun bruger internettet til én ting, så det er helt normalt at lave en masse forskellige ting online. Der er også mange flere muligheder, end hvad du har læst om her. Internettet er et hav af oplysninger og muligheder, og det er noget, vi mennesker typisk nyder godt af.

Følg
Jyllands-Posten