<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Ryger du for meget i hverdagen?

Det er ikke sundt at ryge. Det er noget de fleste af os efterhånden godt er klar over. Men blot fordi man er klar over det, så er det nu ikke altid så nemt at stoppe alligevel.

I denne artikel får du dog en række gode råd til hvilke alternativer du kan benytte dig af i stedet for. Nogle bruger disse produkter som en overgang til slet ikke at bruge noget. Men nogle vælger i stedet at bruge disse produkter for fremtiden, fordi de trods alt er en sundere måde at indtage nikotin på.

De smarte e cigaretter

Der er ret mange mennesker, som benytter sig af e cigaretter efterhånden og du kan ofte sige folk suge løs på dem ude i gadebilledet. Sådan en e-cigaret er netop skabt til folk som dig, som har meget svært ved at holde op med at ryge. Det er et meget sundere alternativ end de almindelige smøger. At folk så er begyndt at bruge e-cigaretter, selvom de egentlig ikke har problemer med de almindelige smøger, er en helt anden sag.

Til disse e-cigaretter kan du også få en del forskellige e-væsker som alle giver en anden smag til e-cigaretten. Det er blandt andet også derfor, at den er blevet så populær i nyere tid.

Nikotinplaster fungerer for nogle

For nogle mennesker kan et godt gammeldags nikotinplaster nu også gøre underværker. Det er noget, som du bør overveje at afprøve. Det kan jo være at du er heldig og det kan tage din rygetrang helt.

Du kan som regel købe sådanne nikotinplastre på apoteker rundt om i landet. Men du kan såmænd også bestille dem hjem til boligen, hvis du føler at det er nemmere. Hvis det er tilfældet, så kan du ofte finde frem til dem på nettet ved diverse netbutikker.

Undersøg mulighederne for at bruge snus

Det er også en mulighed at bruge snus. Det har hjulpet rigtig mange mennesker med at droppe smøgerne og det kan jo have en virkning på dig også.

Det kan være lidt svært at finde, hvis du befinder dig i Jylland. Du kan eventuelt bestille det hjem på nettet. Men hvis du bor på Sjælland og især i nærheden af København, så skal det nok være til at finde i lokale kiosker og lignende.

Det handler om at prøve nogle forskellige ting af og se hvilken en af alle disse løsninger, som er den rette for dig.

Følg
Jyllands-Posten