<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Mod alle odds scorede Tina sit drømmejob: ”Mine samtaler med Ase åbnede døre for mig”

32-årige Tina Stenbæk Stampe troede ikke på, at hun ville finde et job inden årets udgang. Men i dag sidder hun i sin drømmestilling som receptionist efter blot to måneders ledighed.

Da Tinas barsel sluttede, stod hun uden job med to små børn, mand og bolig i Roskilde. Ansøgningsprocessen var så småt begyndt at frustrere hende, da hun uventet modtog et opkald fra Ase, som ændrede hele hendes situation.

”Hvis ikke det var for Ole Fausa Backe fra Ase, ville jeg ikke have fået mit drømmejob. Han var min guide fra dag et.” Forklarer Tina. Foto: Tina Stenbæk Stampe.

Fra drøm til realitet

”Under min barsel nåede jeg at sende mange ansøgninger, hvor jeg ikke blev kaldt til én eneste samtale. Jeg havde mange bekymringer om, hvordan det hele skulle gå - faktisk regnede jeg slet ikke med at få et job inden årets udgang”, siger hun.

Men da telefonen ringede på hendes første ledighedsdag, vidste Tina, at hun ikke længere var alene i ansøgningsprocessen. Hun fik tilbudt hjælp af job- og karrierekonsulent Ole Fausa Backe fra Ase. Han fortalte hende, hvilke muligheder hun havde, og sammen fik de afklaret hendes behov.

Inviteret til flere jobsamtaler

Muligheden for at få sparring og rådgivning om ansøgninger og CV satte gang i jobsamtalerne for Tina:

”Ole og jeg snakkede en del om, hvordan man skriver motiverede og målrettede ansøgninger. For det kan være svært at ramme plet. Jeg brugte en række redskaber, som han havde rådgivet mig omkring, og det førte i sidste ende til mange jobsamtaler. Telefonen begyndte at ringe”, siger hun smilende.

Det, at Ase tildelte hende en personlig job- og karrierekonsulent, gjorde hendes drøm til en realitet: ”Hvis ikke det var for Ole Fausa Backe fra Ase, ville jeg ikke have fået mit drømmejob. Han var min guide fra dag et. Hver gang jeg havde et spørgsmål eller brug for hjælp, ringede jeg til ham. Han var altid nem at få fat på”, forklarer Tina.

Du er ikke alene

Tilværelsen som ledig kan tage hårdt på én, især under en krise. Det kan virke svært at finde drømmejobbet efter mange afvisninger og ingen jobsamtaler. Heldigvis er der hjælp at hente. Hvis du er medlem af Ase a-kasse, kan du få hjælp til ansøgninger, CV og LinkedIn gennem professionel rådgivning og sparring af job- og karrierekonsulenter.

Du får tildelt en personlig job- og karrierekonsulent, som er din sparringspartner gennem hele din ledighedsperiode, og hjælp til at komme hurtigt i job. Du lan også tegne en lønsikring, som sikrer dig helt op til 80% af din nuværende løn ved ledighed. Derudover får du som medlem hos Ases a-kasse adgang til et væld af fordele, som du kan læse mere om på ase.dk.

Følg
Jyllands-Posten