<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Fra en almindelig til en unik bolig

Vores bolig er omverdenens kighul ind i vores liv. Derfor bør boligens ydre som indre også være en afspejling af os, og hvem vi er.

Alt efter hvem du er, kan der være mange forskellige måder, du ønsker, at din bolig skal se ud på. Men hvis du selv holder af at skille dig lidt ud, bør du også lade din bolig gøre det. Du bør i disse tilfælde sørge for at skabe en helt unik bolig.

Træ er en fantastisk mulighed

Træ er fantastisk mulighed med rigtig mange forskellige egenskaber. Du kan nemlig bruge træ til rigtig mange forskellige ting. Du kan for eksempel både vælge at bruge træ som beklædning til din bolig eller til at bygge en terrasse. Begge dele vil i den grad få dit hus til at skille sig ud og blive helt unikt.

En type træ, som du kan vælge, er thermowood. Dette er træ, som er behandlet på en speciel måde, der giver det et helt specielt udseende, samtidig med at det holder rigtig godt.

Thermowood er en fordel for alle parter

Thermowood fremstilles på den måde, at det behandles med varme og damp. Det opvarmes til ekstreme temperaturer, mens dampen sørger for, at træet ikke brænder. Der er derfor ikke brug for et eneste kemikalie i fremstillingen af dette træ. Netop dette betyder også, at det er Svanemærket og bæredygtigt. Dit valg af dette træ er derfor en fordel for miljøet. Desuden fremstilles det af træer lige her fra den nordlige del af Skandinavien. Dette skyldes, at træerne her vokser langsomt og derfor har små årringe.

For dig er thermowood en fordel, fordi behandlingen af træet gør det meget modstandsdygtigt og holdbart, så du får en beklædning eller terrasse, som kan holde i mange år. Derudover får du selvfølgelig også den gode fordel, at træet har et rigtig smuk udseende.

Vælg mellem flere forskellige typer

Selvom du måske allerede er overbevist om, at thermowood er det, din bolig mangler for at blive helt unik, er der stadig nogle overvejelser tilbage. Der findes nemlig forskellige typer, da det fremstilles af flere træarter. Der er brædder af fyrretræ, som har større og spredte knaster, mens brædderne af grantræ har mindre og mørkere knaster. Du har også mulighed for at vælge nogle brædder af ask, som giver et meget eksklusivt udseende uden nogen knaster.

Følg
Jyllands-Posten