<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Skal du renovere haven her til sommer?

Om sommeren er det oplagt at give sig i kast med havearbejdet. Det gode vejr gør, at man får mere lyst til at tilbringe tid udendørs med familie og venner. Derfor er det bare endnu mere lækkert, hvis man har en skøn have, hvori man både kan lave divers aktiviteter, som at lege, spille spil, måske have køkkenhave men også kunne slappe af på en hyggelig terrasse. For mange kan haven dog tit gå lidt i forfald hen over den lange danske vinter, da vi ikke bruger den meget. Så hvis du har behov for en mindre renovering af haven, kan du her i artiklen finde gode råd til, hvordan du kan skabe en hyggeligt og funktionel have.

Husk det funktionelle og praktiske møblement

Det er helt essentielt for en hyggelig og funktionel have at have gode møbler, som kan klare udendørs slid. Her kan det være en god ide at gå efter møbler, der er mere rustikke i looket, der falder i med i udendørs omgivelser og som er praktiske. Her er mulighederne mange. Et godt eksempel, særligt hvis du skal have nok plads til familien og vennerne i din have, kunne være trallebænke fra kabeltromlen. Disse er lavet af genanvendt materiale og er derfor meget rustikke i sig selv, og også miljøvenlige. Du kan se udvalg af trallebænke her. For mere komfort på bænkene, kan du altid tage tæpper, hynder eller eventuelt lammeskind med ud, når du skal bruge siddepladserne. Det er super vigtigt at have lækkert og praktisk møblement, så du ikke skal tænke så meget over vedligeholdelsen af møblerne, men blot kan nyde hyggestunderne på de sene sommeraftner med familie og venner.

Gør plads til aktiviteterne

Særligt denne sommer, hvor det stadig er lidt bøvlet, at skulle rejse ud i verden, er der mange danskere, der skal bruge deres sommer herhjemme. Der er også masser af ting at tage sig til herhjemme. Haven er rigtig god at bruge i denne sammenhæng. Har du en stor have med god plads, er denne essentiel til at spille udendørs spil. Hvis du ikke har de grønneste fingre, men har lyst til at udfordre dig selv lidt, kan du begynde at plante blomster og måske endda starte en lille køkkenhave. Det kan nemlig være lidt af en udfordring at starte en køkkenhave, men rigtig sjovt selv at gro diverse krydderurter eller andet, som man kan bruge til sin sommer madlavning. Det at plante blomster i diverse fine krukker er muligvis lidt lettere at håndtere, og det skaber også et hyggeligt rum i haven. Haven kan bruges til et hav af ting, det er blot om at se mulighederne.

Følg
Jyllands-Posten