<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Ny hjemmeside? Sådan vælger du webhotel

Har du netop lavet en ny hjemmeside med noget helt fantastisk indhold, og skal du i den forbindelse have fundet dig et webhotel? Det kan virke rimeligt uoverskueligt at vælge webhotel, eftersom der i dag er et hav af udbydere at vælge mellem. Der er tilmed stor forskel på, hvad disse udbydere hver især er i stand til at tilbyde i forhold til din nye hjemmeside. Derfor er det en rigtig god idé at sætte sig ordentligt ind i, hvem de forskellige udbydere er, så du kan vælge det helt rette webhotel for dig. Her i artiklen bliver du præsenteret for gode råd til, hvordan du vælger webhotel.

Få overblik over de mange muligheder, der findes i dag

Når du har lavet en hjemmeside med unikt indhold, skal du finde et webhotel, der skal kunne realisere dine drømme i forhold til, hvad hjemmesiden skal kunne, og hvem den skal tiltrække. Der findes som sagt mange webhoteller, og du kan i denne guide til webhoteller få overblik over, hvad der findes i dag på markedet. Her kan du læse mere om de forskellige udbydere, ligesom du nemt og hurtigt kan sammenligne dem, så du kan blive klogere på, hvem der kan levere den mest fordelagtige løsning for dig.

Hvilke funktioner har du brug for?

Men hvad skal man overhovedet være opmærksom på, når man skal vælge webhotel til sin hjemmeside? Først og fremmest skal du tænke over, hvilke funktioner du skal bruge. Det er nemlig vidt forskelligt fra hjemmeside til hjemmeside. Der er for eksempel stor forskel på, om der er tale om en personlig blog med et mindre budget eller en større webshop med mange ambitioner i forhold til, hvad webhotellet skal kunne tilbyde af funktioner.

Vær særligt opmærksom på webhotellets sikkerhedsmuligheder

Du bør desuden være særligt opmærksom på sikkerheden, når du vælger webhotel. Mange danske virksomheder oplever angreb fra it-kriminelle i takt med, at de vokser sig større. Sikkerheden spiller en rolle i forhold til, hvor beskyttet din hjemmeside er, ligesom det har betydning for hjemmesidens mails. Der kan være mange følsomme oplysninger i en mail, hvorfor det er af afgørende betydning, at du vælger et webhotel, som forstår vigtigheden i at prioritere den rette sikkerhed.

Vælg et webhotel med et godt ry og gode anmeldelser

Det er tilmed vigtigt at vælge et webhotel, som har et godt ry, så du kan stole på, at de vil din hjemmeside det bedste. Brug derfor en halv time på at undersøge, hvad det er for et webhotel, der er tale om, og om det har mange utilfredse kunder. Det kan være, at webhotellet bliver kritiseret for en dårlig kundeservice. En god kundeservice er ekstra vigtig ved valg af webhotel, så du kan få den rette rådgivning og hjælp hos din udbyder. Derfor bør du altid vælge en udbyder, som har en god kundeservice, og som andre kunder desuden har været tilfredse med.

Begynd med et mindre webhotel og opgrader løbende

Hvis du er usikker på, hvor meget trafik din hjemmeside vil få, er det desuden en god idé at vælge et webhotel, der er skalerbart. Det betyder, at du løbende har mulighed for at opgradere, når du for eksempel oplever mere trafik eller har behov for mere plads. Med et skalerbart webhotel kan du starte med at vælge et mindre webhotel, og hvis du efterfølgende oplever, at det er for småt i forhold til hjemmesidens succes, kan du blot opgradere med tiden. Dette er især fordelagtigt for dig, der drømmer om at udvide din forretning.

Følg
Jyllands-Posten