Sådan kan du få et hint om din fremtid

Artiklens øverste billede

Mange mennesker bekymrer sig om fremtiden, og hvordan det skal gå dem. Andre synes, livet er så let og oplever sjældent problemer eller ting, der nager dem. Hvis du er en af dem, der trods alt er flest af, og som jævnligt spekulerer på, hvad der skal blive af dem og hvordan deres liv vil forme sig, så læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du kan få et kig ind i din fremtid.

Der er flere måder, man kan gå til sagen på, hvis man gerne vil være på forkant og imødegå fremtiden på en konstruktiv og fornuftig måde, så man får et dejligt liv uden alt for meget modgang og sorg. Her ser vi på tre ting, du kan gøre.

Opsøg en spåkone

Det som nogle vil kalde den lette, og muligvis mindre seriøse, løsning, er at kontakte en clairvoyant. Nogle kalder dem spåkoner eller spåmænd, eller måske sandsigersker. Uanset betegnelsen markedsfører personer i denne branche sig på at kunne forudsige fremtiden for andre mennesker. Angiveligt er de blevet tildelt helt specielle evner, så de kan fortælle dig, hvilke farer der lurer i fremtiden. Ofte er forudsigelsen lidt uklar, men er dermed også åben for fortolkning, så der ofte vil være en sandhed at finde i nogle af de ting, man får at vide.

Se på dit ophav

En anden ting, du kan gøre for at få en fornemmelse af, hvordan dit liv måske vil forme sig, er at se på dit ophav. Er dine forældre succesfulde, positive mennesker der evner at tage deres liv i deres egne hænder, er der en god chance for, at du også vil blive sådan, da de med relativt stor sikkerhed har opdraget dig med de samme værdier, som de selv har.

Har dine forældre et fornuftigt forhold til penge, har de temmelig sikker også lært dig om økonomi og hvordan man håndterer penge. På den måde kan du vide, at du har en større chance for at få det godt økonomisk end at havne på overførselsindkomst og være fattig. Har dine forældre en uddannelse, vil de højst sandsynligt opfordre dig til også at uddanne dig. På samme måde kan man sige, at hvis dine forældre har et godt og kærligt forhold til hinanden, er der større chance for, at du også får et godt kærlighedsforhold, da dine forældres måde at være overfor hinanden på, vil være det billede, du har af et forhold.

Ofte ses det ofte, at børn af forældre der har taget en videregående uddannelse, også selv vælger at gøre det, mens børn af f.eks. håndværkere også selv vælger den vej. Er der i din familie tradition for at være selvstændig, er der en god chance for at du også vælge at blive det.

Omvendt kan man sige, at hvis du er vokset op i familie med druk, vold og fattigdom, har du ikke de bedste forudsætninger for selv at skabe en anden model for dig selv. Dog er der den mulighed, at hvis du er opmærksom på det, og på at det ikke er rart, at du tænker, at du ønsker noget andet og derfor vil arbejde hårdt på at skabe et andet liv end det, du oplevede som barn.

Det kan altså være en øjenåbner at sætte sig ned og se på, hvordan din families liv er og har været, og overveje, om det er den vej, du vil, eller om du skal dreje roret og styre i en anden retning. Som en klog person, sandsynligvis en kvinde, har sagt: Hvis ikke vi ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen. Banalt, men der ligger en stor sandhed i dette ordsprog.

Følg dine drømme

Den sidste mulighed, vi vil se på her i artiklen, er simpelt hen at følge sine drømme. Det kan være lettere sagt end gjort, og som vi har været inde på ovenfor, er det lettere at se muligheder, hvis man er opdraget til det. Da har man et bedre udgangspunkt for at skabe det liv, man ønsker for sig selv. I teorien har alle dog muligheden for det.

Drømmer man om at sejle jorden rundt, må man se på, hvordan det kan blive til virkelighed, og så arbejde derudfra. Ønsker man sig en familie, må man prøve at arbejde hen imod det. Det gælder om at gøre sig klart, hvad man vil, og så gå efter det. Også selvom man kommer fra svære kår. Som det blev sagt i et populært TV-program for mange år siden er intet umuligt for den, der bærer viljen i hjertet – eller på godt dansk; man kan hvad man vil.

Her i Danmark har vi nogle af de allerbedste betingelser for at skabe et godt liv for os selv, uanset hvilken baggrund vi kommer fra. Med gratis uddannelse og et økonomisk sikkerhedsnet er der i teorien intet, der stopper os fra at gøre vores drømme til virkelighed og skabe den fremtid, vi ønsker os. Nogen vil sige, at når vi har fået den store gave at være født i verdens smørhul, har vi også pligt til at bruge den. De fleste mennesker i verden er ikke så heldige.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.