<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan finder du en personlig nøglering med billede

Hvis du vil give en du har kær, en helt særlig gave, så kan det være du skal overveje om ikke en personlig nøglering er den helt perfekte gave. En personlig gave har nemlig vist sig at være én af de ting der kan hitte som gaveidé uanset om der er tale om personer med høj eller lav indkomst.

En personlig gave er en sikker god gave

En personlig nøglering kan være en foto nøglering med billede og navn, men det kan også være en nøglering med et citat eller noget andet der forbinder dig og den du ønsker at give en gave. Det vigtigste er at du finder frem til, hvordan du giver noget som personen der skal have gaven altid, vil kunne huske var fra dig og som ikke ville kunne have været givet af nogen som helst anden.

Der findes mange eksempler på nøgleringe der kan personliggøres på internettet, så du behøver egentlig ikke at være særlig kreativ for at sikre dig en succes i forhold til at give noget personligt. Mange vælger den løsning, hvor de finder et billede der bringer smilet frem for begge parter, fordi at billedet er blevet taget i forbindelse med en rigtig god oplevelse i sammen har haft.

Billedet kan vise mange ting. Måske du ønsker at gå med humoren, hvor der er et grinagtigt billede som får én til at sidde og klukke indvendigt, fordi man mindes et grineflip i forbindelse med at det blev taget. De fleste vælger dog et billede der er taget i smukke omgivelser og næsten ligner noget som kunne hænge på væggen derhjemme i stuen.

Det gode ved en personlig gave er, at der ikke som sådan findes noget facit for, hvad der er rigtigt at gøre. Tænker du derfor at det nærmere skal være et sjovt ordsprog eller et vigtigt citat for jer begge, der skal stå frem for et billede, så er det bare det du gør – det er kun dig der bestemmer.

Personlige gaver vækker glæde for alle

Personlige gaver har igennem mange år heddet sig at være noget man kun gør i, hvis der er tale om en økonomi der ikke tillader andet. Men det har faktisk vist sig at uanset om man kommer fra et hjem hvor der ikke mangler nogle penge eller andet, eller om man kommer fra et hjem hvor økonomien ikke altid er helt så luftig, så er personlige gaver altid et hit og i mange tilfælde et større hit end hvad der ellers lige er købt hjem fra isenkræmmeren.

Faktisk er det også kun lettere at ramme plet i forhold til personer der i forvejen har det hele eller køber det der mangles med det samme manglen opstås. Disse personer kan være vildt svære at finde gaver til fordi de lige netop bare køber det de lige står og mangler, velvidende at deres fødselsdag er lige rundt om hjørnet.

Hos denne type personer bliver man lidt tvunget til at kende personen rigtig godt, for den eneste mulighed for at give en god gave her vil være at kunne give noget personligt og hvilken stor kanon kan ikke altid bruge en nøglering til de mange låse der findes på de forskellige ting?

Personliggør nøgleringen med alt lige fra billeder til bogstaver

Hvis du ikke er så meget til billeder i en nøglering, er der stadig muligheder i forhold til at give en personlig nøglering. Det behøver nemlig ikke at være et billede du hænger ved, for at personliggøre nøgleringen. Det kan også sagtens være at du har adgang til personens monogram eller logo, som du i stedet kan bruge eller har personen børn, kan du bruge børnenes forbogstaver og placere disse inde i et hjerte.

Der findes et væld af muligheder, så det er bare at gå på opdagelse på nettet. Du kan vælge at se alle mulighederne igennem fra start til slut, men så skal du væbne dig med en masse tålmodighed, for der er virkelig mange muligheder.

Indgraver både tekster og billeder ind - også i træ

Noget andet du kan vælge i stedet for den klassiske nøglering med et personligt billede pakket ind i hård plast er at få indgraveret det du vil frem med. Det er ikke kun tekster der kan indgraveres, men det kan også lade sig gøre med billeder og det ser smukt ud.

Hvis du vælger at indgravere tekster eller lignende, kan du overveje om det måske skal gøres mere organisk at se på, ved at vælge at nøgleringen skal være i træ i stedet for metal. Det giver et helt andet look og kan være at det er mere i din gavemodtagers ånd at have en nøglering i træ i stedet.

Det er ganske let at lave den personlige nøglering, for med god guidning på hjemmeside skal du egentlig bare klikke ganske få gange og uploade det billede eller skrive den tekst du ønsker og du vil kunne se et godt eksempel inden du bestiller.

Følg
Jyllands-Posten