<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Dynamicweb er det kloge valg til hjemmesider

Skal du til at lancere en ny hjemmeside, men du er i tvivl om, hvilket system og hvilken udbyder du skal bruge? Det kan vi faktisk godt forstå, for det kan være lidt af en jungle derude, og hvis du ikke er meget inde i den verden, så kan det være svært at træffe det helt rigtige valg, som du også er glad for flere år ude i fremtiden.

At vælge system og udbyder til en hjemmeside er nemlig en relativ stor ting, og det er ikke noget, man har lyst til at udskifte efter et år. Derfor er det vigtigt at træffe den rigtige beslutning til at starte med. Herunder kan du læse, hvorfor Dynamicweb kan være det helt rigtige for din hjemmeside.

Dansk system med certificerede partnere

Dynamicweb er så store, at de har afdelinger over det meste af kloden, men firmaet blev faktisk grundlagt i Danmark tilbage i 1999. Siden da er hele verden blevet endnu mere globaliseret end tidligere, og mange af os kan efterhånden engelsk på et godt niveau, men det er nu rart, at man kan få hjælp til ens hjemmeside på dansk – og det kan du med Dynamicweb.

Hjælpen kan altså foregå på dansk, og det bliver med garanti også kvalificeret hjælp, du kan få. Det skyldes, at Dynamicweb har udviklet et system, hvor diverse virksomheder kan blive certificerede partnere i Dynamicweb, og det bliver derfor også din garanti for, at disse virksomheder er eksperter i systemet, som din hjemmeside bliver lavet i.

Der er forskellige grader af certificering hos Dynamicweb, og vil du være helt sikker på at få de bedste af de bedste til at stå for din hjemmeside, så vil den helt klare anbefaling herfra være, at man vælger en ’Premium Solution Partner’, som er den højeste certificering, en virksomhed kan få.

Brugervenlighed og flere sprog

Selvom du måske foretrækker, at hjælpen foregår på dansk, så kan det jo godt være vigtigt for din virksomhed, at I også rammer kunder, der snakker andet end dansk. Det er heldigvis ikke noget problem med Dynamicweb, da de har gjort det nemt at lave en hjemmeside med flere sprog, hvad end du skal have det på engelsk, tysk, svensk eller noget helt fjerde.

Derudover kommer du også til at opleve et nemt system, hvor brugervenligheden er i højsædet. Det betyder blandt andet, at du nemt kan lave frontend redigering direkte på side, ligesom sidestrukturen er meget logisk sat op, så det bliver nemmere for dig at tilføje og rette i indholdet på din side.

Lyder det som noget for dig? Så skulle du nok kontakte en ’Premium Solution Partner’ i Dynamicweb til at fikse din hjemmeside.

Følg
Jyllands-Posten