<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Tre gode tips til at bringe hyggen ind i hjemmet

Står du og skal flytte i ny bolig, eller vil du gerne gøre dit nuværende hjem mere hyggeligt end det er på nuværende tidspunkt, handler det blot om at komme i gang. Der findes mange små tiltag, som virkelig kan gøre en forskel i det samlede helhedsindtryk og være med til at løfte din bolig fra beboelig til hyggelig og hjemlig.

Sådan hygger du med de rette små tiltag

Der findes mange måder at bringe hyggen ind i hjemmet på. mangler du inspiration, finder du her tre forslag til nemt og enkelt at skabe større grader af hygge i hjemmet:

· En af de mest effektive løsning er at benytte sig af lyskæder til hjemmet. Lyskæder har den fordel at de ser godt ud på alle tider af året. Sæt dem i de mørke kroge eller ved bogreolen til at kaste lys over de mange fine bøger. Med lyskæder til hjemmet sætter kun fantasien grænser, og her er ingen løsning mere korrekt end andre.

· Er lyskæder til hjemmet ikke lige dig, kan en lignende effekt opnås med planter. Placerer du disse rundt om i hjemmet, vil det give en følelse af liv og frodighed. Selvom dette forudsætter, at du har en vis grad af grønne fingre, behøver du ikke give op på forhånd: Vælg for eksempel kaktusser, sukkulenter og andre taknemmelige stueplanter.

· Med kunst på væggene kommer du ligeledes langt. Det er ofte de store barre vægge, der kan skabe en følelse af noget upersonligt, så kom blot i gang med at tilføje dine egne personlige twists ved kunst, billeder og andre væghængte genstande.

Hyggen er hvad du gør den til

Selvom tipsene her kan gøre meget positivt for hyggen i det enkelte hjem, er det vigtigt ikke at se disse som en rettesnor. Overvej i stedet snarere, hvad der er de rette tiltag for dig.

Følg
Jyllands-Posten