<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Er du klar til de lange sommeraftener?

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at flere og flere danskere søger mod terrassen for at nyde solskinstimerne og de lyse nætter. I løbet af de seneste par år er der kommet mere og mere fokus på terrassen, og hvordan man kan få det meste ud af den. Er du en af dem, der godt kunne tænke sig at få mere ud af terrassen? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvad du kan gøre for at give din terrasse et nyt og forbedret udtryk. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for en nogle konkrete idéer, som kan være medvirkende til at tage din terrasse til nye højder. Det kan eksempelvis være lamper fra SACKit.

Terrassen forbinder hus og have

Terrassen er ikke længere underlagt det faktum, at den er et udendørs areal. Det kan tydeligt ses, når det kommer til inventaret på den moderne terrasse. Møblerne bliver bedre, grillen bliver mere og mere avanceret og lyskilderne bliver prioriteret. Terrassen ikke er længere bare en terrasse, men er blevet et nyt rum i hjemmet, der kan bygge bro mellem hus og have.

Skab de bedste rammer på terrassen

Hvis du ønsker at gøre noget mere ud af din terrasse, er der heldigvis en lang række muligheder. En af mulighederne er et få installeret en række lamper fra SACKit. Disse lamper kan i høj grad være med til at give din terrasse et unikt udtryk, fordi du selv kan bestemme, hvordan du ønsker at installere lamperne.

Planter skaber liv

Et andet element, som kan være medvirkende til at tage din terrasse til nye højder, er brugen af planter. Du kan bruge planterne til at forene hus og have, så du får skabt et tropelignende område, hvor du har lyst til at bruge din tid.

Følg
Jyllands-Posten