<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Har du brug for hjælp til lektierne?

Har du svært ved et fag? Det kan eksempelvis være både matematik, dansk eller fysik som på den ene eller anden måde er være udfordrende. Hvis du ikke kommer godt fra start, og heller ikke har den basale grundviden indenfor et fag - så kan du hurtigt blive hægtet af. Når du først er hægtet af, kan det være rigtig svært at komme tilbage på sporet igen. Faktisk har mange en tendens til at give op, og kommer derfor så langt bagud, at det ikke er muligt overhovedet at bestå faget. Praxis og gotutor tilbyder lektiehjælp, så du kan få en bedre forståelse for det fag, som du lige nu finder udfordrende.

Undervisning i høj kvalitet

Med lektiehjælp kan du sikre dig undervisning i høj kvalitet, da underviserne er udvalgt på baggrund af deres faglige evner. Du kan forestille dig den bedste i din klasse, han eller hun vil en dag, højst sandsynligt, være kvalificeret til at yde lektiehjælp. Derfor kan du være helt sikker på, at undervisningen er rigtig god. Som lektiehjælper er den fornemmeste opgave, at du kommer til at lære noget - og bliver klogere på det udvalgte emne. Hvis du først ikke forstår en bestemt formel i matematik, så kan du læse i alle grundbøger og prøve at sætte dig ind i det, men for det meste kræver det mundtlig forklaring fra en, der forstår det. Fordelen ved lektiehjælp er derfor, at du kan få en grundig forklaring i øjenhøjde.

Skræddersyet forløb

Det er yderst vigtigt at påpege, at alle forløbene af GoTutor er skræddersyet til den enkelte elevs behov. Eleven får derfor både styrket sine faglige kompetencer, men er også i 100 % fokus hos underviseren. Dette kan være medvirkende til, at du også får mere selvtillid i løbet af forløbet. Underviserens opgave er også at forberede sig, og når der kun skal fokuseres på dig, så kan du sikre dig undervisning i rigtig høj kvalitet. Hvis du på forhånd ved, hvad dine svagheder er, så kan underviseren hjælpe og gå i dybden med din problemstilling.

Uddybende og forklarende materialer

Underviserne har adgang til en række forskellige grundbøger, som er endnu mere uddybende og forklarende end de materialer, du normalt sidder med i skolen. Du vil derfor kunne få en mere dybdegående forståelse, og der vil være flere perspektiver tilføjet til det pensum, som du kender, og som du måske også har svært ved.

Følg
Jyllands-Posten