<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Dit sengetøj kan have stor betydning for din søvn

Du skal helst have mellem 7 og 9 timers søvn hver nat, alt efter din alder. Det vil altså sige at du tilbringer ca. en tredjedel af dit liv i sengen. Derfor skal det selvfølgelig være et sted du både ligger godt, og har det godt.

Langt de fleste investerer i en god seng, gode puder og gode dyner, men glemmer at sengetøjet også har en stor indflydelse på søvnen.

Det er altså ikke bare af praktiske årsager at vi pakker dyner, puder og madrasser ind i sengetøj, men netop også for at gøre noget godt for vores hud og søvnkomfort.

Få skræddersyet dit sengetøj

Måske hører du til blandt dem der blot køber det billigste sengetøj i den nærmeste boligforening, eller på nettet, hvilket selvfølgelig også er helt ok.

Men sengetøj fra en standard kollektion passer ikke nødvendigvis til dit faktiske behov.

Det er der flere og flere der får øjnene op for, og måske er det derfor at webshoppen Michala.dk har så stor succes med deres koncept om skræddersyet sengetøj fra michala.dk

Virksomhedens vision er at skabe 100 % kompromisløs søvn ved kun at anvende de allerbedste materialer, og at lave sengetøj i god kvalitet, der passer perfekt til dine puder og dyner, så du undgår irritationen ved en dyne der f.eks. glider rundt og klumper i betrækket, eller et materiale der generer din hud.

Fokus på bæredygtighed nu og i fremtiden

Udover at fokusere på den højeste kvalitet, så har virksomheden også et mål om at understøtte bæredygtighed.

Da der kun bruges bomuld af højeste kvalitet kan du forvente at dit sengetøj har en lang levetid, hvilket i sig selv gør det utrolig bæredygtigt.

Derudover er alt sengetøjet fra Michala produceret af økologisk bomuld af højeste kvalitet som er 100% nedbrydeligt. Plastik i form af f.eks. knapper og lynlåse er også lavet af 100% genanvendt plast.

Hele konceptet vedr. skræddersyet sengetøj støtter også op om en ny type bæredygtighed, da sengetøjet først syes på bestilling opstår der hverken en overproduktion eller bliver brugt ressourcer på unødvendig lagerplads.

Fremtidsvisionerne fra Michala.dk er endnu mere ambitiøse, bl.a. med et mål om at i 2027 skal du kunne returnere dit brugte sengetøj og få penge for det, hvorefter det vil blive genanvendt til andre formål, ligesom det allerede sker med alle stofrester i virksomheden i dag.

Følg
Jyllands-Posten