<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Tre gode grunde til at flytte til Århus

Danmarks næststørste by Århus, er en skøn by, der samtidig også er den største by i Jylland. Ønsker man derfor at bo i en storby, hvor der er masser af liv, kultur og charmerende lokalområder, så vil Århus være et rigtigt godt bud. Er du ikke helt overbevist endnu, så er der her tre gode grunde til, at Århus er en af de fedeste byer, som man kan bosætte sig i.

En by med plads til alle

Århus er en storby, der har plads til alle. Byen har mange forskellige etniciteter og mennesker fra alle sociale lag. Århus er altså en by, der har en stor mangfoldighed. Mangfoldigheden og de mange forskellige mennesker er med til at give et godt sammenspil, og det giver også mange gode muligheder for at finde nogle i byen, som man har noget tilfælles med.

Ønsker man at bo i Århus, så kan priserne på lejlighederne afhænge meget af, hvilket område i Århus man ønsker at bosætte sig i. En lejlighed Århus C har naturligvis en højere pris, end hvis man bosætter sig lidt væk fra centrum. Et eksempel på et område, som ofte tilbyder lejligheder til en lidt lavere husleje, kan være nær Gellerupparken i Brabrand.

Heldigvis findes der mange gyldne middelveje i Århus, og er man fast besluttet på at flytte til byen, så kan det være en rigtig stor fordel, at man begynder at gå i gang med boligsøgningen, så snart man har mulighed for det.

Århus er smilets by

Århus bliver også kaldt for smilets by. Denne titel kommer faktisk fra en gammel turistfolder, som blev trykt og uddelt rundt i hele Danmark og de nærmeste lande omkring. Udtrykket har siden hen hængt ved, og det må derfor betyde, at der er sandhed bag begrebet.

Går du ned ad Århus gågade i juletiden, så vil du opleve hvor hyggelig byen er, når den er pyntet fint op med julelys og andet pynt, som gør at man ikke kan undgå at få et smil på læben. Den samme oplevelse kan du få, hvis du om sommeren tager en tur ned til Århus Ø, hvor byens indbyggere ofte samles i det gode danske sommervejr.

En kulturhovedstad

Tilbage i år 2017 kunne Århus også kalde sig for en europæisk kulturhovedstad, og denne titel er faktisk en del sejere, end den først kan lyde til.

Formålet med at være en europæisk kulturhovedstad er nemlig, at byen kan knytte bånd mellem de europæiske nationers befolkning. Det ønsker man at gøre ved at lave en øget forståelse for kulturelle forskelle og ligheder, og her blev netop Århus valgt som en by, der var værd at vise frem.

Følg
Jyllands-Posten