<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan gør du håret klar til sommeren

Sommeren er lige om hjørnet, om med varmere vejr, sol, saltvand og solcreme, er der risiko for at dit hår bliver afbleget, slidt og skadet. Derfor kan det være en god idé at styrke håret inden den første strandtur, og løbende sørge for, at dit hår bliver plejet gennem sommeren. Heldigvis er det ikke en umulig opgave, og behøver ikke at koste en formue. Du får her et forslag til, hvordan du bedst muligt holder håret sundt, både om sommeren men også resten af året.

Genopfrisk dit hår

Inden sommeren kan det være en god idé at få dit hår genopfrisket med en tur til frisøren, så du kan komme af med spaltede og tørre spidser. Når de spaltede spidser klippes, bliver håret sundere, og mere modtageligt over for fugt og pleje fremover. Derudover kan en tur forbi frisøren også give inspiration til en ny frisure, eller nye produkter til hårpleje.

Hvis du er i tvivl om hvordan du bedst muligt plejer dit hår i forhold til din hårtype og frisure, kan det være en god idé at spørge din frisør til råds. Du vil med garanti blive klogere på området, og finde ud af at du når langt med en hårkur hver uge, lidt varmebeskyttende spray og en god balsam. Hvis du synes produkterne hos din frisør er lidt for dyre, kan du på hairbystender.dk finde mange af de samme produkter som du kan købe hos frisøren, men til en billigere pris.

Masser fugt og pleje

Der findes et hav af forskellige produkter til både pleje og styling af håret, og derfor kan det være svært at finde ud af hvad du skal bruge for at gøre dit hår bedst muligt klar til sommeren.

Hos hair by stender kan du blandt andet finde produkter fra mærkerne Kérastase, Redken, Olaplex, og Hair by Stender’s egne produkter, Hair by Stender. Ligesom du smører din hud med solcreme inden en tur ud i solen, kan det også være en god ide at pleje håret med en varmebeskyttende spray, en fugtgivende hårolie eller en intensiv serum. Du kan blandt andet overveje en hårserum, der er den mest effektive fugtpleje, som du kan give dit hår før eller efter en tur på stranden. I løbet af sommeren kunne du også indføre hårkur en gang i ugen, der fungerer som en mere dybdegående fugtpleje end almindelig balsam.

Uanset dit behov, finder du mange lækre produkter hos HairbyStender.dk, hvor du får fri fragt ved køb for over 499 kroner.

Følg
Jyllands-Posten