<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Få inspiration til dit nye gulv

Boligtrends skifter i takt med, at tiderne skifter. Vores hjem bærer ofte præg af, hvad der er in lige nu, fordi vi danskere går op i at være med på den nyeste mode. Men vi falder ikke for hvad som helst, da vi går op i kvalitet og godt håndværk især fordi, at dansk design har en lang og anerkendt historie i Danmark. Vi danskere elsker vores hjem og prioriterer hygge inden for hjemmets rammer højt, så hvordan får man inkorporeret en afslappet atmosfære samtidig med, at man følger trenden?

Nemt, men med et æstetisk udtryk

Trenden indenfor gulve er lige nu især trægulve, fordi trægulve aldrig helt går af mode. Trægulve giver et råt, men samtidig roligt udtryk, og det afspejler det nordiske look, der dominerer trends i boligmarkedet lige nu. Men trægulve kræver meget pleje og omhu, så hvordan opnår man det flotte og nordiske udtryk samtidig med, at gulvet er nemt at vedligeholde, og hjemmet føles afslappende at være i? Vi ser lige nu, at eksempelvis laminat gulv med træmønster er på vej frem som en løsning på netop dette problem. Et laminatgulv er flot, klassisk og moderne, og så er det samtidig utrolig nemt at vedligeholde.

Hvorfor lige laminatgulv?

Et laminatgulv består oftest af en slags spånplade, som er med til at stabilisere gulvet, så er der et lag plast oven på spånpladen, og ovenpå plastmaterialet er der så en ridse- og slidbestandig overflade. Derfor er et laminatgulv utrolig slidstærkt, og det skal ikke engang overfladebehandles. Det er vandafvisende og derfor meget nemt at rengøre. Du kan få et laminatgulv i mange forskellige udgaver som eksempelvis klinker, parket eller med træmønster som nævnt ovenfor i artiklen. Det findes endda i udgaver, der ligner alverdens forskellige træsorter, så du nemt kan vælge en slags, der passer ind i lige netop dit hjem og følger netop dén trend, der hersker på det tidspunkt, hvor du gerne vil skifte gulv. Det eneste du skal gøre er egentlig at overveje, hvorvidt en lys eg, mørk ask eller rødlig birk passer til din indretning i hjemmet, og så vil der højst sandsynligt eksistere et laminatgulv i lige den udgave, du ønsker.

Vigtigt at vide om et laminatgulv

Hvis du synes et laminatgulv med træmønster lyder interessant, så er det vigtigt lige at have in mente, at et laminatgulv selvfølgelig ikke giver den samme trinlyd, når man betræder det. Hvis du synes, at patina er charmerende, og at der er patina på flere af dine møbler, så skal du også huske, at et laminatgulv heller ikke får samme slags slidmærker, som ægte trægulve gør. Nogle vil se det som en fordel og andre en ulempe, da det er en individuel smagssag, så det er egentlig bare op til dig og din indretningsstil i hjemmet.

Følg
Jyllands-Posten