<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Tag på weekend getaway i København

Foråret er over os og sommeren står for døren. Efter mange måneders hård nedlukning og særdeles begrænsede rejsemuligheder er det nu igen muligt at komme ud at se noget andet og nyde udelivets glæder. Her kan det være en mulighed med en tur til hovedstaden, hvor I kan nyde et par dage eller måske ligefrem snuppe en lille ferie.

Når I er i hovedstaden, er der naturligvis en masse, I måske har lyst til at opleve, f.eks. museumsbesøg, en tur i biografen eller måske bare sidde i solen på en café på Østerbro og drikke et dejligt glas vin og nyde et godt måltid mad. Caféer er der som bekendt mange af i København og rigtigt mange steder har udeservering. Idéen med fortovscaféer har især københavnerne virkelig taget til sig de senere år, og overalt i gaderne ser man veninder, kærestepar og andre, der sidder og sludrer hyggeligt sammen eller bare nyder gadens liv.

Hotel, hostel eller hotellejlighed

Vælger I at tage en hel lille ferie, er der utallige muligheder for overnatning. Der er mange hoteller at vælge i mellem, og her kan man overveje, om man ønsker at bo centralt eller måske lidt uden for de allermest pulserende områder. Hoteller findes i alle prisklasser, lige fra de helt billige, hvis man blot har brug for en seng at sove i, til de store luksushoteller, hvor der ikke er sparet på noget, og hvor der er alt, hvad man kan ønske sig til en forkælelsestur.

Det er også muligt at booke sig ind på et lejlighedshotel, hvor man i stedet for blot at have et værelse, bor i en hel lille lejlighed. Denne løsning kan især være attraktiv for børnefamilier, hvor hele familien kan være samlet og man kan gøre hvad man vil. Skal familien på hotel må man fordele sig over flere værelser, og man er henvist til fællesarealer eller steder i det offentlige rum for at foretage sig noget sammen.

Mad både ude og hjemme

I en hotellejlighed har man desuden selv mulighed for at lave mad, hvilket kan være en fordel, hvis man ikke har lyst til at spise alle sine måltider på restaurant. Dette kan igen være en fordel, hvis man har børn med på turen, men også som kærestepar har man måske lyst til blot at købe lidt delikatesser med hjem fra byen og nyde det på værelset med et glas vin efter en lang dag med oplevelser.

Således er der altså nok at lave, når man vælger at tage på københavnertur. Hovedstaden har meget at byde på og der er noget for alle. Det gælder bare om at vælge og så ellers bare nyde at være på ferie og ikke skulle lave mad og alle de andre ting, man gør derhjemme.

Følg
Jyllands-Posten