<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Rideudstyr af høj kvalitet til rytter og hest

Leder du efter rideudstyr til dig og din hest? Så behøver du ikke lede længere. Lundemøllen Rideudstyr er nemlig en velassorteret rideudstyrsbutik med alle de kendte og spændende mærker inden for rideudstyr samlet på et sted.

Hos Lundemøllen møder du altid de nyeste trends og tendenser inden for ridesporten. Vi sætter en ære i at give dig en god kundeservice, så du får den bedste rådgivning inden for rideudstyr, hestefoder og fodertilskud til heste.

Hvilken type rideudstyr har du brug for?

Som rytter er det vigtigt, at du har alt det rette heste-udstyr til både træning, stævner og stalden. Derfor har vi samlet et stort udvalg af alt det udstyr til både rytter og hest som du har brug for fra de bedste mærker på markedet. Hos Lundemøllen finder du alt inden for dækkener, gamacher og bandager til bamser, mordax og sadelpads.

Lundemøllen er én af Danmarks førende forhandlere, og derfor har vi et rigtig godt kendskab til alle vores produkter, som dig og din hest kan få glæde af. Vi har samlet de bedste mærker og produkter, så du kan få det bedste af det bedste.

Vores udvalg byder på mærker som blandt andet Catago, Back on Track og HorseGuard og Mountain Horse, der garanterer dig rideudstyr af professionel kvalitet.

Den optimale pasning og pleje af din hest handler ikke kun om ren pels og den rette type foder. Hvis din hest skal trives i sit miljø og yde maksimalt til træningsleksionerne, så er det afgørende at have det rette hesteudstyr. Det kan blandt andet være udstyr, der sørger for aktivering i stalden og regulering af kropstemperatur.

Ridning er en fantastisk sport, men den er også udfordrende og krævende. Derfor er det vigtigt, at du har rideudstyr og ridetøj, der både er funktionelt og slidstærkt. Du kan se udvalget af rideudstyr her.

Stor erfaring og faglighed inden for hestesport, jagt og outdoor

Du finder vores hyggelige butik ude på landet midt på Sjælland. Gennem generationer har vi opbygget vores butik, så den har en helt særlig og nostalgisk atmosfære. Man kan sige, at Lundemøllen er et mekka for fritidsfolk, der har interesse for hestesport, hund/kat, jagt og outdoor.

Faktisk går Lundemøllens historie helt tilbage til 1863, og vores vision har altid været at yde en sublim service og være fagligt kvalificeret inden for udvalgte specialistområder.

Vi har ligeledes mange års erfaring inden for rådgivning af foder og tilbehør, så du kan altid være sikker på at modtage faglig rådgivning uanset, om det handler om fodring af hund, kat og hest - eller om du skal købe et nyt jagtgevær eller købe nyt rideudstyr.

Følg
Jyllands-Posten