<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

En længsel efter at rejse

Efter en lang tid, hvor dét at rejse nærmest ikke har været på tale, kan man kun sidde - på den anden side - og drømme om en eksotisk og billig rejse. Dette er der nok mange, der kan skrive under på. Se fx mere om dette hos escapeway.dk og læs videre her og drøm dig til varmere himmelstrøg imens.

Tid til afslapning

De fleste kan nok nikke genkende til en hverdag, der bare går sin gang. Det er et flow, man er godt filtreret i, og man tager sig nærmest ikke tiden til at reflektere over, hvad tiden bliver brugt på. Det hele går så hurtigt, og den ene aftale overlapper den anden. Dette er en klassisk hverdag for mange, og de mange rutiner sidder efterhånden så dybt i en. Efter en lang arbejdsdag er det svært at give sig hen til afslapning, for når man først passerer hoveddøren, bliver man konfronteret med alle de praktiske gøremål, man bør foretage sig. Aftensmaden skal laves, vasketøjet skal hænges op, og hjemmet kalder på en støvsugning. Selvom det er en spækket tilværelse, er der mange, der også finder ro og nydelse i alle disse normaliteter og praktikaliteter - dermed ikke sagt, at enhver ikke har brug for at trække stikket og suse på ferie en gang imellem, for så at vende tilbage med fornyet energi.

Tiden er kun til hinanden

I og med, at hverdagen netop bærer præg af så mange implementerede, praktiske gøremål, kan man sommetider glemme at hæfte sig ved kærligheden til de medmennesker, man egentlig opholder sig sammen med, når alle opgaverne kommer til at tage fokus. Og hvis der er noget, der er vigtigt, er det, ikke at glemme at tage sig tiden til samværet. En ferie kan være en god kilde til tiden til hinanden. Når man først rejser væk og befinder sig i andre omgivelser, skal man ikke forholde sig til noget andet end bare dét at være sammen og nyde hinandens selskab.

Den ultimative ferie for dig

Der er stor forskel på, hvilken ferie, man tager på, og det valg, man tager, kommer til at sætte stemningen i den tid, man er væk. Bare fordi man vælger at rejse væk for at have tid til sig selv, afslapning og luftforandring, er det ikke ensbetydende med, at man kun kan ligge ved en pool en hel dag for at opfylde dette ønske. Der er forskellige måder at slappe af på, og forskellige former for ferier har forskellige måder at give energi på.

Følg
Jyllands-Posten