<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Zanzibars strande kalder på dig – få ferie i verdensklasse

Ingen tur til Tanzania er fuldendt uden et ophold på Zanzibar. For at bestige Kilimanjaro giver dig fantastiske udsigter og et godt samtaleemne at bringe op i tide og utide resten af dit liv, og safarier i Ngorongoro-krateret lader dig se Afrikas prægtigste dyr på nært hold. Men kun på Zanzibar får du nok verdens mest udsøgte strande med flormelisblødt sand i tropisk klima.

Skræddersyet rejse til Zanzibar

Søger du rejser til Zanzibar, behøver du ikke stille dig tilfreds med et charterophold præcist som alle andres. For du kan få din tur til Tanzania skræddersyet både med hensyn til længde, hvilke seværdigheder du lægger vejen forbi, og hvor du bor under turen. Når det gælder det sidste, vil du nok som de fleste andre ende med at vælge et af Zanzibars underskønne hoteller.

Skønne strande og eksotisk natur

Zanzibars strande har uden for de kedelige regnsæsoner evigt solrigt vejr i dagtimerne og hen på natten, så du næsten på døgndrift bliver ladet op med D-vitamin. Energiboostet kan du så forbrænde ved at besøge nogle af øerne i nærheden. Mafia Island og Prison Island er trods de skumle navne lækre øer med paradisisk natur og eksotiske havdyr, der giver minder for livet.

Kultur i Stone Town

Er du på jagt efter kulturelle oplevelser på Zanzibar, skal du søge dem i Stone Town. Foruden masser af smuk arkitektur med skønne specialforretninger både ude i det åbne og godt gemt i bydelens nicher finder du populære stoppesteder som madmarkeder og levn fra kolonitiden.

Styk din Zanzibar-ferie sammen

Søger du efter nogen til at stykke den perfekte Zanzibar-ferie sammen for dig, kan du fx prøve hos Tanzania Tours, da de har flere års erfaring hermed. Som antydet af deres navn er det faktisk kun Tanzania, de kerer sig om – og derfor er de efterhånden blevet eksperter i landet.

Følg
Jyllands-Posten