<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Er dit soveværelse kedeligt og umoderne? Her er vores tips til at gøre det spændende og in style

Ifølge eksperter så bør ens soveværelse ikke lægge rum til andre ting end søvn og sex. Derfor kan det for nogle mennesker virke mærkeligt at gå særligt meget op i indretningen af sit soveværelse, hvis det i bund og grund kun kræver en seng. Det er dog blevet bevist ved hjælp af undersøgelser, at ens soveværelse og dets indretning har en bemærkelsesværdig effekt på i hvert fald søvnen og at man derfor ikke bør negligere det. Hvis du tilmed godt kan lide indretning og boligstyling, har du fundet frem til den rette artikel, for hvis du læser med videre, kan du få vores tips og tricks til at gøre dit soveværelse mere stilet og indbydende.

Sengetøjsmode

Tro det eller ej, men ligesom der findes modetrends for tøj så findes der også masser af indretningstrends og særligt i år 2021 er der gået mode i flot og behageligt sengetøj. Der findes mange forskellige slags sengetøj, som er in for øjeblikket, men eksempel et By Skagen dyne- og pudebetræk er topmoderne og vil med garanti tilføje noget særligt til dit soveværelse. Udover flotte, bløde og stilede sengetøjssæt kan man også uppe looket i soveværelset med bare ens sengelinned eller nogle flotte dekorative puder.

Praktisk men pyntende

I soveværelset har man som oftest sit klædeskab, men blot fordi skabet har en meget praktisk funktion behøver det ikke være kompromitteret hvad udseendet angår. Størrelsen på et skab eller en kommode for den sags skyld kan man sjældent gøre så meget ved, men man kan prøve at arbejde med formerne eller farverne og på denne måde opnå et look, som er mere up to date. Gardiner har man ligeledes brug for i soveværelset, men de behøver under ingen omstændigheder være grimme bare fordi de holder lys ude. Mange forskellige forretninger tilbyder flotte og næste fashionable gardiner, som du kan erhverve dig for at få soveværelsesindretningen løftet til et højere niveau.

Små detaljer

Du kan også gå mere detaljeorienteret til værks, når du skal opdatere looket i soveværelset. Dette kunne eksempel være nogle store og duftende luft, med blandt andet lavendel som har en beroligende effekt. I stedet kunne det være de meget populære snoede lys, så længe du husker at slukke dem inden sengetid. Ellers kan du pynte værelset med fine print eller billeder i ramme, sætte forskellige vaser eller andre nipsting rundt omkring og så kan man installere et flot sengebord eller en sengehylde, hvorpå man kan sætte sit vækkeur og lægge sin godnatlæsning.

Følg
Jyllands-Posten