<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

NovaSolar Service: Varmepumpe service til hele landet

En varmepumpe kan både skære kraftigt ned på din varmeregning og samtidig hjælpe dig med at gøre noget for at forbedre miljøet, men den kræver også, at du passer godt på den. Derfor skal du ind imellem have varmepumpe service, så den fungerer optimalt. Heldigvis kører NovaSolar Service rundt i hele landet og udfører varmepumpe service, når du har behov for det.

Husk, at varmepumpe service i mange tilfælde er lovpligtigt

Over 90% af de danske varmepumper har mere end 1 kg kølevæske, og er det også tilfældet for din, er det faktisk lovpligtigt med årlig varmepumpe service. Det er lidt ligesom med en bil, der også har behov for lige at blive tjekket igennem engang imellem, for at den kører optimalt. For at du får mest ud af din varmepumpe, skal du altså også sørge for, at den får varmepumpe service en gang om året. Får den ikke det, kan den faktisk over tid miste op til 60% af sin effektivitet, og det vil også ende med at koste dig penge på dit varmeforbrug.

Har du en varmepumpe med mindre end 1 kg kølevæske, så er varmepumpe service faktisk ikke lovpligtigt. Det anbefales dog på det kraftigste, at du alligevel får serviceret din varmepumpe minimum hvert 2. år, så du er sikker på, at den fungerer som den skal, og at den stadig sender varme ud i dit hjem så effektivt som muligt.

NovaSolar Service laver varmepumpe service over hele landet

Er det ved at være tid til varmepumpe service for din varmepumpe, kan du få hjælp af NovaSolar Service. De kører nemlig ud i hele landet og udfører varmepumpe service, så du kan få den hjælp, du har brug for, uanset hvor i landet du bor. Derudover har de KMO certificerede montører, der er fordelt rundt omkring i landet, så hvis uheldet er ude, kan du kontakte NovaSolar Service og få hjælp meget hurtigt.

Hvis du vil vide mere om, hvad NovaSolar Service kan tilbyde i en serviceaftale, kan du læse mere om det på novasolar-service.dk. De er Danmarks absolut billigste, når det kommer til varmepumpe service, så du er sikker på, at du ikke kommer til at betale overpris for ren og skær vedligeholdelse. Desuden er medarbejderne hos NovaSolar Service alle håndværkere, der kan deres kram, og der er ingen eksterne underleverandører, der ikke er ansat direkte hos NovaSolar Service.

Varmepumpe service når det passer dig

Nogle gange kan det være svært at få tingene til at passe, og det kan virke uoverskueligt at få varmepumpe service til at passe ind i din kalender. Men NovaSolar Service sørger for at lave ruter, så du selv kan vælge, hvilket tidspunkt der passer dig, når din varmepumpe skal tjekkes efter, og du behøver faktisk ikke være hjemme, for de kan lave serviceeftersynet uden, at du er i boligen. Det bliver altså nemmere for dig, og NovaSolar Service sørger for, at din varmepumpe bliver ved med at spare penge på din varmeregning.

Følg
Jyllands-Posten