<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Et badeværelse ud over det sædvanlige

Vil du gerne have et badeværelse, der virkelig emmer af overskud og som kan give dig maksimal afslapning, når du træder derud? Naturligvis har badeværelsesmøbler, skabsfronter og armaturer meget at skulle have sagt, men hvad der også er vigtigt, er fliser til badeværelse. Fliserne kommer i alle afskygninger, så du virkelig kan sætte dit præg på lokalet. På netop badeværelser har fliser og klinker rigtig meget at skulle have sagt, idet der både er brug for klinker på vægge og gulv, hvis det er det, du har lyst til. Væggene kan også sagtens være i almindeligt tapet, men det kan give et fedt look at kigge på vægklinker også.

Gulvene kan både fås i mørke og lyse materialer, og hvis du er til marmor, kan et mørkt, næsten sort marmorgulv virkelig få øjnene til at fæstne sig dér, fordi det springer i øjnene med dets unikke udseende.

Fliser i andre rum

Badeværelset er ikke det eneste lokale, der har brug for klinker og fliser. I køkkenet kan der også være brug for fliser, selvom det ikke nødvendigvis er noget, man lige tænker over. Vægfliser til køkken er meget brugbare, specielt bag håndvasken og komfuret. Det er relativt let at vedligeholde og rengøre klinker, og de kan bedre holde til stænk fra madlavningen end for eksempel en almindelig tapetvæg kan.

Fliserne fås i mange forskellige størrelser og materialer, og hvis du har overskud til at ordne to rum samtidig, kan I endda overveje, om der skal være en form for sammenspil mellem fliserne på badeværelset og dem i køkkenet. Det kan være med til at skabe en gennemgående rød tråd i hele huset, og du kan være helt sikker på, at de gæster, du måtte få på besøg, nok skal lægge mærke til, at der er blevet tænkt over tingene i planlægningen.

Følg
Jyllands-Posten