<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Sådan finder du inventar til din virksomhed

Uanset om du er nystartet virksomhed med nye lokaler, eller din forretning skal have nyt inventar, så kan det være en proces, som kræver tålmodighed og beslutninger. Hvis det er kontor indretning, og pladsen måske kniber, så handler det også om at være kreativt. Her kan du læse mere om, hvor du kan den komplette indretning til arbejdspladsen.

Hvis kontoret skal flytte til helt nye lokaler, eller du måske skal til at starte op helt fra bunden, så er det klart at der skal bruges nye kontormøbler. Hos AJ, kan du heldigvis finde alt til kontoret i forhold til indretningen. De mange AJ Produkter dækker over både belysning til kontoret, møbler til receptionen, samt både borde, stole og andre artikler.

AJ produkter har kan både tilbyde møbler som f.eks. kontor stole og borde, som komplette sæt til fordel for din virksomhed. Det er vigtigt, at medarbejdere sidder bekvemt og ergonomisk korrekt, derfor findes der masser af muligheder for at kombinere møblerne. Om det er et hæve-sænke bord som skal pryde arbejdspladserne eller det måske kun er nødvendigt med et almindeligt skrivebord, uanset valget, så kan det fås hos AJ produkter.

Få mest muligt ud af pladsen på kontoret

Hvis lokalerne er små, og der er del ansatte, som skal kunne passe ind på kontoret, så kræver det kreativitet at få mest muligt ud af pladsen. Det er klart, at der skal være plads til at man også har noget plads imellem medarbejderne, sådan at, hver enkelt ikke forstyrres. For at optimere pladsen mellem medarbejderne, uden at skulle flytte dem et andet sted hen, så kan det være en stor fordel med en bordskærm fra AJ produkter.

Med en skærm, kan man bedre udnytte pladsen, og samtidigt kan det give mere arbejdsro til medarbejderne. En skærm at nemlig med til at reducere støj. Hvis, at der er mange på kontoret, som snakker i telefon, f.eks. ved en salgsvirksomhed, eller indenfor kundeservice, så kan det være en fordel at anskaffe sig en slags afskærmning.

Hvis kontoret skal have en tilsvarende reception, som kan tage imod kunder, eller passe telefonen, så er det også vigtigt at kunderne får et godt førstehåndsindtryk, når de træder ind i virksomheden. Her bør indretningen også præsentere, hvilken virksomhed man træder ind i, samt stadig gøre at kunden føler sig velkommen. Alt efter, hvilken virksomhed det drejer sig om, kan det også have stor betydning, at kunden føler sig tryg i de omgivelser som er i receptionen. Hos AJ, kan man finde både diske til reception, afspærring, møbler og opslagstavler blandt andet.

AJ produkter har eksisteret siden 1975, og siden da har de hjulpet med indretningen på mange arbejdspladser, herunder kontorer, kantiner og restauration, skoler og institutioner og mange flere.

Følg
Jyllands-Posten