<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Direkte

Derfor vælger mange virksomheder at bruge Umbraco

Umbraco er en populær CMS-platform, som særligt nye virksomheder benytter sig af. Umbraco sørger for, at virksomheder på en let, billig og hurtig måde bliver etableret godt på det online marked. Her er de største grunde til at så mange virksomheder vælger at bruge Umbraco.

1 - Brugervenlighed

Umbraco er et populært valg for både store og små virksomheder, som ønsker at blive set på det online marked. Brugervenligheden er i top, fordi alle i virksomheden nemt kan oprette og redigere indhold. Det gør det let og enkelt for alle medarbejdere.

2 - Hjælp fra andre

I Umbraco fællesskabet er der en masse brugere og udviklere, som med glæde deler deres viden om systemet med hinanden. Det gør blandt andet, at hvis du oplever problemer eller udfordringer i forbindelse med Umbraco, så er der altid nogle som står klar til at hjælpe.

3 - Hurtig udvikling

Umbraco systemet er med til at det er lettere at få stablet en god hjemmeside på benene. Normalt kan der bruges flere timer på at få lavet en god og skræddersyet hjemmeside til en virksomhed, men Umbraco kan være en billig og hurtig måde at få en hjemmeside op at køre.

4 - Fleksibilitet

Umbraco er et system, som ikke kun er en hjælp i begyndelsen af en virksomheds karriere. Det er også et system, som hjælper på længere sigt. Umbraco er fleksibelt og uden begrænsninger, og nye features og projekter kan derfor laves løbende.

5 - Mobilvenligt

Enhver hjemmeside, uanset indhold, bør kunne gengives i en mobil browser, uden at der ændres på layout eller indhold. Dette kan lade sig gøre med Umbraco. En hjemmeside vil derfor være lige så tilfredsstillende og fungere præcis som den vil gøre på en computer.

6 - Maksimal søgemaskineoptimering og Google venlig

Er du i gang med at få stablet en hjemmeside til din virksomhed på benene, så har du nok stødt på ordet SEO. SEO er en grundlæggende betingelse for at opnå succes på nettet. Det handler nemlig ikke kun om at opbygge en søgemaskinevenlig hjemmeside, men også om at være et website, som er det bedst mulige for en virksomheds brugere. Netop dét sikrer Umbraco, fordi systemet får en hjemmeside til at stå skarpt, både visuelt, men også teknisk. På den måde får man det maksimale ud af en virksomheds marketingsindsats.

7 - Umbraco er gratis

Umbraco benytter Open Source MIT License. I denne tilstand betyder det, at Umbraco er gratis at bruge. Simpelt fortalt, så er Umbraco rammen til en hjemmeside, og det betyder at det er et system, som derefter kan bruges til at skræddersy en hjemmeside efter den specifikke virksomheds behov.

Følg
Jyllands-Posten