<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Slip for de grimme mærker i gulvene

Der er i dag rigtig mange af os der er beskæftiget på et kontor. Det vil sige, at vi bruger meget tid i vores kontorstol, og når der er behov for lidt forandring, har vi også en tendens til at køre lidt frem og tilbage på stolen. På den måde får vi skabt noget bevægelse, og det er således også muligt at få lidt mere aktivitet ind i hverdagen.

Dog har de også nogle konsekvenser, når det kommer til gulvet under vores stol.

En hurtig og simpel løsning

Hjulene på en kontorstol er nemlig ofte ikke særlig skånsomme, og når vi med alt vores vægt skubber os frem og tilbage med stolen, slider vi kraftigt på gulvet. Det vil sige, at det hurtigt kan komme til at se både slidt, trist og kedeligt ud, og det er noget, der kan få ethvert kontor til at se misligholdt ud også – og det er faktisk lige meget, om der er tale om hjemmekontoret eller det offentlige kontor.

Heldigvis er det dog noget, der findes en hurtig og meget simpel løsning på.

Brug et underlag til kontorstol

Du skal nemlig bare tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; lomax.dk. Her er det muligt for dig at finde alt det, som du måtte have behov for til dit kontor, og derfor kan du også her finde underlag til kontorstol.

Det vil sige, at du kan få en lille tynd måtte, du kan ligge under din kontorstol, og som således vil skåne dit gulv. I stede vil måtten blive påført slid, og når den engang begynder at være for brugt, kan den nemt skiftes ud med en ny. Måtten kan dog sagtens holde i flere år, og derfor er det en rigtig god, men også billig løsning på det problem.

Følg
Jyllands-Posten