<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Har du styr på din planlægning?

Når man har mange arbejdsopgaver, kan det ofte blive en uoverskuelig proces at disponere sin tid, sådan at man når alle sine opgaver. Derfor kan det være en god idé at få hjælp fra sagsstyring til at danne et overblik over de mange arbejdsopgaver, så man kan få lavet mere arbejde på kortere tid. Med hjælp fra en virksomhed som ServiceStyring, kan man få lagt en plan for, hvordan arbejdstiden kan bruges mere effektivt og fornuftigt. Det kan eksempelvis hjælpe store virksomheder med at koordinere større opgaver - her vil det især være fornuftigt at bruge ServiceStyring, hvis man arbejder flere virksomheder sammen om samme opgave; eksempelvis et større byggeprojekt, hvor der oftest skal indgå flere forskellige virksomheder til forskellige arbejdsopgaver på projektet.

Udlejningsmoduler til maskinudlejning

Med hjælp fra et udlejningsmodul fra ServiceStyring, kan man nemt holde styr på de udlejninger, man laver i sit firma. Det er uanset om man fungerer som udlejer, med eksempelvis maskiner og maskinudlejning, eller om man lejer maskineri til en arbejdsopgave. Med hjælp fra ServiceStyrings udlejningsmodul bliver det nemt og overskueligt at holde styr på deadlines og hvilke slags maskiner man har udlejet. Det er især smart hvis man er en stor virksomhed, hvor det til tider godt kan være svært at have et overblik over hvad der foregår i virksomheden. Ved hjælp af udlejningsmoduler til maskineudlejning fra ServiceStyring har man dermed en fordel, når det gælder leje og udlejning af diverse maskineri.

Mere end bare udlejningsmoduler

ServiceStyring har ikke kun udviklet et smart system med deres nye udlejningsmodul - de tilbyder også hjælp til mere end bare overskuelig maskinudlejning. De hjælper for det meste med tidsoptimering hos virksomheder, så de kan få det meste ud af deres arbejdstimer. De kan bruges i alle brancher: det kan eksempelvis være ejendomsadministration, klimakonsulenter eller måske landbrug, hvor man føler at man har brug for at optimere arbejdsdagen. De kan hjælpe med at automatisere kundens fakturaer, så det bliver gjort på den måde som bedst passer til virksomheden. ServiceStyring kan også være med til at planlægge de store opgaver, så de ikke bliver for uoverskuelige.

Følg
Jyllands-Posten