<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Udvid din frilufts-horisont inde på Friluftsmagasinet

Drømmer du om at tilbringe mere tid ude i den friske luft, men har svært ved at finde gode udendørsaktiviteter, så læs med her og lad dig inspirere. Der er endeløse af aktiviteter som man kan lave udenfor, og alle ved, at det er sundt for både krop og sjæl. Det er specielt vigtigt for os i norden at komme ud og få alt det D-vitamin fra solen, som vi har måtte undvære det meste af vintermånederne. Men hvad skal man give sig til i solskinnet? Det kan hurtigt blive kedeligt at ligge på en solseng og stirrer op i luften. Så her får du 2 gode friluftsaktiviteter, som du kan lave denne sommer.

Tag på weekendtur til fods

Hvis du nyder at være ude i den friske luft og se den smukke natur. Så pak en taske med lidt mad, en god sovepose og find dine bedste vandresko frem, og se hvor vejen fører dig hen. Hvis du vil have en lidt mere planlagt tur, kan du nemt finde gode og smukke vandreture i hele Danmark. På Friluftsmagasinet kan du også finde inspiration til de bedste sko, soveposer og alt andet, du skal bruge til din næste oplevelse i det blå. God tur!

Find din indre ro

Lad op til ugen der kommer, eller koble fra efter en lang og udfordrende dag. Det er vigtigt for alle at komme ned i gear og mærke sig selv, så man er klar til at yde fuldt ud den næste dag. Dette kan man nemt gøre imens man nyder solens varme stråler. Med yoga og pilates kan du få styrket både dine muskler og balance, alt imens du får koblet fra og nydt det gode vejr.

Udfordr din indre vandhund

Få kølet af på de varme dage ved at hoppe i bølgen blå, det er en skøn måde at få kølet af efter en hel dag i den gloende hede. Hvis du ønsker for alvor at udfordre din indre vandhund, så er der masser af sjove aktiviteter du kan prøve i vandet. Stand up paddle board er blevet meget populært, og med god grund, for det er ikke blot sjovt, men det styrker også dine muskler samt balance. Hvis stand up paddle board ikke er udfordring nok for dig, så kan du også kaste dig ud i wakeboard. Der er flere steder i Danmark, hvor du kan prøve at stå på wakeboard, og også her er du garanteret en masse sjov underholdning. God fornøjelse.

Følg
Jyllands-Posten