<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Køb et typehus og spar penge

Når du leder efter et hus, er det som regel svært at finde et, som har både den helt rette plantegning, indretning, stil, størrelse og beliggenhed. Derfor er det en rigtig god løsning at bygge et hus fra ny.

Her bliver du klogere på, hvilke praktiske og økonomiske fordele der er ved at bygge typehuse.

Spar penge ved at vælge et typehus

Der er nogle helt klare økonomiske fordele ved at vælge et typehus fremfor et specialdesignet hus. Et typehus er et hus, der deler plantegning med en række andre huse. Derfor har et typehus altid nogle fællestræk med nogle andre huse. Det vil sige, at der er mange materialer og arbejdsmetoder, der går igen. Det gør det muligt for et byggefirma at handle materialer ind i større mængder samt komme hurtigere i gang, fordi de allerede kender de forskellige metoder og arbejdsgange.

Flyt hurtigere ind i dit hus

Når du vælger et typehus fremfor et hus, der er specialdesignet fra ende til anden, kan du også hurtigere flytte ind i dit hus. I og med et typehus er et hus, der minder om en række andre huse, skal et byggefirma ikke ud at have nye godkendelser og papirer på plads, hver gang de skal bygge et hus. Desuden er der som sagt en masse arbejdsgange, som går igen fra hus til hus. Derfor går det generelt hurtigere at bygge et typehus end et specialdesignet hus.

Sæt dig eget præg på dit hus

Selvom et typehus minder om nogle andre huse, betyder det ikke, at du ikke kan gøre det til dit helt eget. Du har nemlig altid mulighed for selv at vælge indretning, materialer, farver m.m. Du kan derfor altid præge dit hus, så det bliver lige præcis, som du drømmer om. Et typehus kan sagtens være personligt og unikt.

Følg
Jyllands-Posten