<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Trænger dit hjem til en opgradering?

Hjemmet er basen for mange af os, og det betyder derfor noget, at du har møbler og en stil, som du holder af. Ligesom at du køber nyt tøj i ny og næ, synes du måske også, at hjemmet trænger til en opgradering. Det kan være at den gamle sofa skal skiftes ud med en ny, at du har ændret din stil eller gerne vil tilføje nye møbler i samlingen. Der findes forskellige stilarter alt fra yngre mærker til de klassiske designs. Hos JacobsenPlus kan du finde produkter til enhver smag. JacobsenPlus forhandler en bred palette af mærker, og ikke mindst med sans for kvalitet og designs fra både ind- og udland.

Møbler til forskellige rum


Der er stor forskel på om du skal indrette et kontor eller et badeværelse. Det første du skal starte med er derfor at finde ud af, hvilket rum og derefter hvilke møbler du søger. Udover møbler som borde, stole, reoler, sofaer og andet - er belysningen i et rum også et vigtigt redskab til et fuldført hjem. Derfor kan du få både loftlamper, bordlamper, standerlamper eller væglamper, alt efter hvordan dit rum skal indrettes. Et rum som stuen kan have mange forskellige funktioner og rumme både spiseplads, legehjørne eller opholdsrum for familien. For de fleste mennesker er stuen et centralt rum i boligen, som gerne må indbyde til hygge. Hvis du benytter din stue som et opholdsrum, hvor der skal være plads til både familie og venner, kan både materialer og valg af møbler være afgørende for den fornemmelse du får, når du træder ind i rummet. Ønsker du at skabe en hyggelig stemning, kan du kigge efter varmere belysning samt bløde møbler, hvor der er plads til alle.

Yngre mærker og klassisk design


I møbelbranchen findes der forskellige både danske, men også udenlandske designere. Det er i dag muligt at kombinere den yngre generation med klassisk design, for at give et spændende og stilfuldt twist til indretningen. Klassiske designere som Arne Jacobsen og Hans J. Wegner har præget danske hjem i generationer, og mange af møblerne er en investering som holder i mange år. Med det tidsløse design sikrer man sig, at stilen ikke er forældet allerede et par måneder efter man har købt møblet. Mærker som HAY og &tradition er et par af de yngre mærker, som også har vundet en plads i mange danske hjem. Hvis du skal i gang med en opgradering af dit hjem, kan du starte med at tjekke de forskellige møbeldesignere ud, og finde lige netop den stil, som passer ind i dit hjem.

Følg
Jyllands-Posten