<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Lav din helt egen kaffe

Danskerne elsker at drikke kaffe. Der kan næsten altid findes en god grund til at drikke kaffe. På gåturen med ens gode ven kan man drikke kaffe. Om morgenen er kaffen perfekt som værende en god start og energibooster. Kaffe er ikke kun en social ting. Smagen af kaffe er for mange helt essentiel i hverdagen. Duften og smagen kan virke som tryghed for mange.

Det skal være nemt at lave sin kaffe derhjemme. Det skal være så hurtigt og effektivt som overhovedet muligt at lave kaffen. Ved hjælp af Senseo kaffepuder kan man lave den lækreste kaffe derhjemme. Kaffepuden er en slags kapsel, man sætter i kaffemaskinen fra senseo. Hver pude er fyldt med ca. 50 fintmalede kaffebønner.

Kaffepudernes unikke smag

Hver eneste kaffepude er helt unik. Senseo kaffepuder skal bruges sammen med en Senseo kaffemaskine for optimal smag. Hver enkelt kaffemaskine fra Senseo har en lang række forskellige muligheder. Ved brug af lige netop disse kaffemaskiner, kan kaffen være klar på under et minut. Det kræver ikke meget andet end et enkelt tryk på knappen.

Der er et utal af muligheder, når man skal vælge sin kaffemaskine hos Senseo. Der findes noget for enhver smag. Uanset om man er til den helt stærke kaffe med masser af styrke eller til den milde kaffesmag med mælk, er Senseo et oplagt valg. I en travl hverdag skal der være styr på kaffen. Det skal være så enkelt som muligt.

Bæredygtig kaffe

Bæredygtighed er et ord, som virkelig har fundet sig ind i vores sprog. Flere og flere har fået øjnene op for vigtigheden af bæredygtighed. Det gælder også, når vi skal drikke kaffe. Hos Senseo er de også meget engagerede i bæredygtighed. Deres kaffepuder er 100% UTZ-godkendte. Dette betyder, at deres produkter skabes på en miljømæssig bæredygtig måde.

Faktisk er deres kaffepuder også komposterbare. Det vil sige, at ens kaffepuder forvandles til jord efter brug. Alle næringsstofferne fra kaffen vender tilbage til jorden. Samtidig reduceres mængden af affald. Kaffepuderne består af 97,6% kaffe, 1,7% papir og 0,7% forsegling. Udregninger viser, at Senseo sammenlignet med andre kaffeforhandlere har en rigtig lav miljømæssig påvirkning.

God smag for miljørigtig handlen

Senseo er designet med rigtig stor omtanke for miljøet. Det viser sig, at dette er vejen frem for at kunne beskytte kloden bedst muligt. Ikke nok med at man får velsmagende kaffe med den helt rigtige crema, passer man samtidig bedst muligt på vores klima og klode. Derfor kan produkterne og kaffen hos Senseo købes med god samvittighed.

Det skal være nemt at lave hurtig og god kaffe derhjemme. Samtidig skal det være nemt at leve bæredygtigt og passe på kloden. Kaffe skal ikke være synderen i klimasnakken. Køb derfor Senseo for at opretholde kaffekvaliteten i hjemmet.

Følg
Jyllands-Posten