<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Derfor er Apples AirPods blevet så populære

De der små, hvide dutter, som folk render rundt med i ørerne, hvad er de egentlig for nogen?

Hvis du sidder med denne undring, så kan vi løfte sløret for Apples AirPods, der i de seneste år har indtaget verden med storm. Når du går en tur ned ad gågaden, ser du dem jævnligt, og selv i håndbold VM rendte flere af trænerne rundt med disse små dimser i ørerne. Som du sikkert har regnet ud, så er det høretelefoner. Men hvordan adskiller de sig fra andre høretelefoner?

Ny teknologi og aktiv støjreduktion

Apples AirPods er spækket med teknologi. Der er først og fremmest et smart opladningsetui. Når du er færdig med at lytte til musik, plotter du blot AirPods tilbage i etuiet, og her lades de automatisk op. Så er de fuldt opladet til næste gang, du skal bruge dem. Derudover har AirPods også fantastisk lyd, og især luksusmodellen AirPods Pro har en aktiv støjreduktion, som filtrerer baggrundstøj væk. På den måde får du et klarere lydbillede i dine høretelefoner. Bruger du dem på cykelturen har de dog også en transparent funktion. Det vil sige, at der sidder små mikrofoner i dine AirPods Pro, som fortæller dig om omgivelserne.

Kan jeg bruge AirPods sammen med min smartphone?

Selvom AirPods er udviklet til brug sammen med Apples produkter (iPhone, iPad, Macbook med mere), så kan du også bruge dem sammen med din smartphone, så længe den har bluetooth. Det er nemlig igennem bluetooth-funktionen, at du opretter forbindelse imellem dine AirPods og dit device. Du går blot ind i din smartphones indstillinger, vælger bluetooth og derefter får du den til at søge efter nye enheder. Så sørger du for, at dine AirPods er tændt og i nærheden, og så burde din smartphone finde dem. Når det er gjort første gang, forbinder dine AirPods sig automatisk til din smartphone fremadrettet.

Følg
Jyllands-Posten