<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

Sommer 2021: Turen går til Danmark

Det sidste år har været et betydeligt anderledes år. Covid-19 har domineret i det danske land siden marts 2020, og mange danskere er gået glip af ferier på alle årets tider. Nu nærmer sommeren sig så småt igen, og mange danskere går sikkert med en tvivl om, hvorvidt det er muligt at komme ud at opleve noget i år. Og her er der kun ét svar: Ja, det er der, og Danmark er kodeordet. De danske 42.933 km har meget mere at byde på, end du måske lige tror. Landet har ingen høje bjerge, men til gengæld har vi et smukt og frodigt landskab, som er beriget med eventyrlige kystlinjer. Sommeren er alletiders mulighed for, at du kan udforske alt dette. Og at du kan besøge dele af landet, som du ikke kender så godt i forvejen.

Tag tasken på ryggen

Som det første skal du selvfølgelig tage stilling til, hvordan du vil udforske det danske rige - er det på cykel eller til fods. Du skal også overveje hvor længe, du vil være afsted. Er det en weekendtur, en uge eller måske en hel sommerferie? Mulighederne er mange. Uanset hvad, er det godt at have det rette grej til rådighed, og du kan finde alt til din tur hos fjeld & fritid. En af de vigtigste ting, du skal bruge, hvad end du er på cykel eller til fods, og hvad end din tur skal vare et par dage eller flere uger, er en god og funktionel rygsæk. Her er osprey et rigtig godt bud. Deres tasker har både suveræn bærekomfort og god ventilation i ryggen, hvilket er super rart selvom, at der sjældent bliver 30-40 graders varme i Danmark.

Fordele ved ferie i den danske natur

Lige netop det dejlige sommer klima, vi har i Danmark, er en stor fordel, når man skal ud at vandre eller cykle i flere timer. Måske er det ikke alle, der ved det, men Danmark har faktisk også virkelig mange officielle vandre- og cykelruter fordelt rundt om i hele riget, herunder både ruter til nybegyndere og garvede. Endnu en fordel ved at holde ferie i Danmark er, at der sjældent er ret langt - hverken ud eller hjem, hvilket også er en stor fordel, hvis man rejser med børn. Denne aktive måde at rejse rundt på er uden tvivl et hit, hvis man elsker uventede oplevelser og eventyr. Og så er det en forholdsvis billig måde at rejse på, hvilket kan give plads i budgettet til flere sjove aktiviteter undervejs.

Følg
Jyllands-Posten