<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Direkte

STORM Advokatfirma: din hjælp til personskader

Det er altid en god idé at forsikre sig selv, sin værdi og sine børn med diverse forsikringer, for man ved aldrig, hvornår uheldet er ude. Krav om erstatning kan være en hård kamp, hvis man står alene mod forsikringsselskaber og andre involverede partnere. 

Den kamp behøver du ikke at tage alene. STORM Advokatfirma er dit professionelle advokatfirma, der har advokater med speciale i personskadesager. De kan tilskrive sig flere års erfaring med anmeldelse, behandling og erstatning af personskader, der har givet dem et godt omdømme og stor kundetilfredshed. 

Behandling, betingelser og beregning af erstatning

Du skal have den erstatning, som du har krav på - det er ord, som beskriver STORM Advokatfirma, for det er deres endelige mål. Der er ikke en sag for lille eller for stor til dem, for det, du har krav på, er det, du får. 

STORM Advokatfirma er et unikt advokatfirma, hvor der følger unikke fordele med, der sikrer dig den bedste behandling. De tilbyder dig “ingen erstatning - ingen regning”; kort fortalt betyder det, at får du ikke erstatning, så skal du ikke frygte en regning i postkassen. Du betaler kun for deres ekspertise, hvis du er bevilliget erstatning.

Din advokat med speciale i personskade

Det gælder om at holde tungen lige i munden samt en stædig tankegang, når man selv forhandler med forsikringsselskabet. Frygten for at blive snydt til et mindre eller intet beløb end berettiget kan skabe mange spørgsmål baseret på en, næsten uundgåelig, usikkerhed og frustration, når man ikke har en advokat som tovholder. 

STORM Advokatfirma kan besvare alle dine spørgsmål fra begyndelsen, midten og slutningen af din erstatningssag. De står altid til rådighed ligegyldig hvilken sag, det drejer sig om, så du føler dig tryg og komfortabel.

Du kan få et gratis, uforpligtende møde med én af deres erstatningsadvokater, hvor du vil få en professionel vurdering af din sag og dine muligheder for at kræve erstatning. Er der belæg for handling, så planlægger I et videre forløb.

Erstatning ved fritidsulykke

En fritidsulykke dækkes af en ulykkesforsikring, men alligevel bliver denne type af personskade ofte overset og glemt.

Det er vigtigt at informere om, at denne form for personskade kan føre til et erstatningskrav. Har du behov for at undersøge dine muligheder i erstatning sket på baggrund af en fritidsulykke, så er der hjælp at hente.

En advokat til ulykkesforsikring fra STORM Advokatfirma er dit kvalificeret svar på din mulige fritidsulykkeserstatning. Her får du hjælp til hvem, anmeldelsen skal sendes til, frister, méngrad og meget mere til.

STORM Advokat sørger for dit erstatningskrav

Personskader er et stort begreb, der dækker over mange skader og erstatningssager. Det kan være svært at finde hoved og hale i hvilken personskade og hvem, skaden skal anmeldes til.

Du behøver ikke at frygte en dialog mellem dit forsikringsselskab omhandlende din personskade. Med STORM Advokatfirma får du en god og betryggende sag fra start til slut.

Følg
Jyllands-Posten